Tanka turpija #180/220

(1 recenzija korisnika)

100,00 rsd850,00 rsd

✩Professionalna polir turpija za nadogranju noktiju
✩Granulacija: 180/220
✩ Dimenzije: 18cm x 1.9cm (debljina 2mm)
✩ Oblik: banana

Izaberite željenu količinu!

Šifra proizvoda: Tanka turpija #180/220 Kategorija: Oznake: , ,

Profesionalna tanka turpija granulacije #180/220 za preciznu obradu prirodnih i veštačkih noktiju pri korekcije i nadogranje.
Pogodan za obradu gela ili polygela.
Specijalno dizajniran oblik omogućava lakšu i preciznu obradu uključujući i teško pristupačne delove nokta.

Na prvi pogled većina turpija izgleda isto. Možda prvo primetite samo različiti oblik, koji može biti ravan, kap, polumesec, bumerang (banana) ili jedan od novih modernih apstraktnih oblika. Međutim, što nije vidljivo golim okom, a ipak utiče na cenu turpija, jeste kvalitet papira za brušenje i jezgra.

Jezgra turpija (unutrašnji deo na kojoj se nalazi papir za brušenje) određuje tvrdoću turpija. Jezgro može biti izrađeno od papira, drveta ili plastike. Za salonski rad najbolji izbor je plastično unutrašnje jezgro. To daje laku i elastičnu turpiju, a ako je i papir za brušenje odgovarajući, onda se može dezinfikovati ili čak iskuvavati.
Osim toga, danas se jezgra turpije mogu kupiti posebno, koja mogu da budu od metala (to je malo teže i čvršće) i plastike (elastično i lako). I takođe se mogu kupiti posebni papiri za brušenje, što rezultira manje otpada i jeftinijom cenom.

Brusni papir: proizvodnim postupkom mogu biti vrlo različiti. Na prvi pogled, laiku, izgledaju isti, ali korišćenjem se brzo otkriva zašto je jedan brusni papir skuplji od drugog. Kvalitetniji brusni papiri mogu brusiti višestruko trajnije od manje kvalitetne.

Papirne šmirgl turpije

Ovi tipovi turpija su najpopularniji u salonima lepote,  jer su jednostavne za korišćenje, prilično su jeftine i dostupne u različitim granulacijama. Jezgro papirnih turpija može biti od plastike, drveta ili papira. Koriste se za pripremu prirodnih noktiju pri nadogradnji noktiju ili izrade gel laka, i za oblikovanje noktiju.

I dalje niste sigurni koji je pravi izbor za Vas? Pročitajte naš blog tekst o vrstama turpija.


Za korisne savete i video tutorijale posetite naš Youtube kanal.

Kako Vam se dopada naša tanka turpija granulacije #180/220? Podelite sa nama Vaše mišljenje, ocenite proizvod!
🙏 Hvala! Mnogo nam znači Vaše mišljenje!💞

1 recenzija za Tanka turpija #180/220

  1. Biljana Pejkic (potvrđen vlasnik)

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *