O NAMA

Danas već nije dovoljno da samo izučite zanat, nego da svoje znanje uvek iznova usavršavate. Pružamo Vam profesionalne materijale i vrhunsku online obuku o najnovijim trendovima gde ćemo Vam preneti svo naše znanje i veštine za izradu istih. Kada uklopite Golden Nails materijal sa znanjem koje ćete steći na našim obukama, bićete među onima koji će svojim mušterijama moći da uvek pokažu neke novine i time će Vam svi biti verni, a i privlačićete nove ljude.

Centar polslovne politike

Golden Nailsa jeste upravo – zadovoljna mušterija!

Naši ciljevi

Da su vam mušterije u potpunosti zadovoljne i da svi žele baš kod Vas..

Garancija

Naša firma garantuje za sve naše proizvode i u slučaju da niste zadovoljni ili roba ne odgovara opisu imate pravo na reklamaciju u roku od 10 dana od preuzimanja robe.

Dostava „Danas za sutra“

Primljene narudžbine do 13:00 šaljemo istog dana, i narednog dana je na željenoj adresi.
Narudžbine koje su pristigle posle 13:00, subotom, nedeljom ili praznicima biće poslate sledećeg prvog radnog dana.

Šta Vam nudimo svojim proizvodima?

Profesionalni kvalitet u elegantnom pakovanju.
Lista proizvoda se iz godine u godinu povećava, a kod osnovnih materijala za izradu veštačkih noktiju uvek vodimo računa i o najnovijim trendovima i tehnikama koje se koriste u datom trenutku, kako bismo bili u mogućnosti da u svakom momentu pružimo adekvatne proizvode našim stručnjacima. I još jedna bitna stvar jeste dizajn pakovanja, na koji takođe posebno obraćamo pažnju, jer sada već i mušterije očekuju da u ovako prestižnom salonu mogu da dobiti samo proizvode u isto tako, prestižnom pakovanju i velika je zabluda da one na to ne obraćaju pažnju.