Polygel četkica sa spaklom

(3 recenzije korisnika)

1.690,00 rsd1.890,00 rsd

Namenjen za formiranje Poly Gela
Iglasti vrh omogućuje precizno nanošenje
Vrsta dlake: prirodna Kolinsky

Dužina četkice sa poklopcem: 17 cm
Dimenzija dlačica:
#6: dužina 15mm, širina 5mm, debilja 4mm
#8: dužina 17mm, širina 6mm, debilja 5mm


EXPRESS DOSTAVA:
Primljene porudžbine do 13 časova šaljemo istog dana (sem subote i nedelje)


Izaberi željenu veličinu četkice!

Šifra proizvoda: Poly Gel četkica 6 Kategorije: , Oznake: , , ,

Professionalna četkica za Poly Gel. Sa jedne strane nalazi se četkica koja se izrađuje od prirodne Kolinsky dlake, a sa druge strane je spatula kojom lako možete izvaditi potrebnu količinu materijala iz bočice ili tube.
Upotreba ove četkice uprošćava posao, skraćuje vreme jer ne morate stalno menjati alat za uzimanje materijala i za formiranje.
Kolinsky vlasi su idealne za akrilgel tehniku jer imaju potrebnu čvrstinu kako se ne bi savijale prilikom formiranja, a s druge strane su dovoljno nežne i ne ostavljaju duboke otiske u materijalu. 

Kvalitetna četkica za manikir nije najjeftinije ulaganje, ali morate znati da će ona trajati sve dok vi pazite na nju, stoga bismo želeli da vam pomognemo upravo savetima kako da četkicama pružite dug vek trajanja i kako da dugo zadrži savršeno, novo stanje.

Prvi korak posle kupovine nove četkice za Poly Gel

 Nakon kupovine najvažniji korak je upravo priprema četkice za rad. Ukoliko to ne uradite na pravi način, neće joj biti dug vek trajanja.
Zbog nestručne pripreme četkica odmah gubi na svom kvalitetu i od početka je rad sa njom loš.

✔ Na jednom suvom papirnom ubrusu prevucite četkicu u pravcu kretanja vlasi, i blago izlomite lepak (da vlasi omekšaju). Noktima blago otprašujte vlasi sve dok svi tragovi lepka ne nestanu. Nemojte štedeti vreme na tome, par minuta će biti potrebno.

Kada primetite da prah od lepka više ne izlazi iz četkice, zamočite u Master Liquid namenjen za Poly Gel.

✔ Na jednom suvom papirnom ubrusu obrišite višak i četkica je spremna za upotrebu.
Prilikom korišćenja, uvek povedite računa da četkicu dobro očistite kako ne bi ostala ni najmanja trunka materijala u njoj nakon korišćenja.

Za više ideja posetite naš Youtube kanal.

Kako Vam se dopada naša Četkica za Poly Gel? Podelite sa nama Vaše mišljenje, ocenite proizvod!
♡Hvala! Mnogo nam znači Vaše mišljenje!♡

SAVETI

Lepe radove možete izvesti samo četkicama koje imaju savršeno vlasište. Zbog toga izboru četkice, ali i samoj brizi o njoj morate posvetiti posebnu pažnju.
Na kvalitetnim obukama edukatori stavljaju naglasak na korišćenje četkice u određenim grupama materijala, o njihovom izboru, čišćenju i održavanju.

1. Nikada je nemojte čuvati vertikalno sa vlasima na gore. Gravitacija i zaostao gel u njoj učiniće svoje i vremenom će ona da se rascveta, zbog čega gubi svoju upotrebnu moć. Kako bi vam bila od koristi što duže, držite je u horizontalnom položaju za vreme rada , a nakon korišćenja smestite je sa vlasima prema dole u svoj držač. Naravno, to je moguće samo ukoliko četkica ima zaštitnu kapicu.

2. Prilikom rada nikada nemojte jako tapkati četkicu u gel, kako ne bi došlo da rascvetavanja vlasi. Brinite o njoj s posebnom pažnjom, jer su joj vlasi izuzetno osetljive i svako grubo rukovanje će je brzo oštetiti. Doći će do deformacija ili rascvetavanja i time će ličiti na metlu, a onda je sa njome nemoguće raditi.

3. Najbolje je imati odvojene četkice, odnosno četkicu za providan gel, za francuski manikir, za tamne i posebnu za svetle boje. Vremenom će se kolekcija vaših četkice širiti (imaćete debele, tanke, polukružne, dijagonale, za crtanje, itd…), ali u početku morate imati bar 3-4 četkice kako biste izbegli često čišćenje koje bi dovelo do rascvetavanja i isušivanja.

4. Povedite računa da četkica nikada ne bude izložena UV zracima (bilo iz lampe, bila to sunčeva svetlost), jer bi to dovelo do vezivanja ostataka gela u njoj i više joj nema spasa. Ukoliko se to ipak desi, nemojte uzalud trošiti snagu pokušavajući da je očistite. Pravo u kantu! Nije nemoguće očistiti je, ali bi bila totalno neupotrebljiva, vlasi bi se izlomile, počupale, isušile se i ona bi prosto bila samo rascvetana.

Ne zaboravite da vas mušterija procenjuje i po alatu i po radnom prostoru. Ovakve sitnice se odmah primete i odaju vas koliko ste pedantna, temeljna i precizna stručna osoba.
Uz malo pažnje vaše četkice zadržaće savršenost duže vreme a Vi ćete sa njima izrađivati predivne nokte.

3 recenzije za Polygel četkica sa spaklom

  1. Ruzena S. (potvrđen vlasnik)

  2. Silvia Ereg (potvrđen vlasnik)

  3. Violeta Ristivojevic (potvrđen vlasnik)

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *