Mačiji jezik četkica – Deluxe Oval

(4 recenzije korisnika)

990,00 rsd

Namenjen za nanošenje gela u boji, izlivanje, nadogradnju i dopunu noktiju gel tehnikom
Mekane dlačice ne ostavljaju linije
Pogodna je za rad i oblikovanje sa mekanim i srednje gustim gelovima

Dužina četkice sa poklopcem: 15cm
Dimenzija dlačica:
#6:dužina 9-9.5mm, širina 6mm
#8:dužina 9-9.5mm, širina 7mm
Vrsta dlake: sintetika

Izaberi željenu veličinu

Professionalna mačiji jezik gel četkica sa poklopcem namenjen za nanošenje gela u boji i gradivnog gela.

Kvalitetna četkica za manikir nije najjeftinije ulaganje, ali moraš znati da će ona trajati sve dok Ti paziš na nju.
Stoga bismo želeli da ti pomognemo upravo savetima kako da četkicama pružiš dug vek trajanja i kako da dugo zadrži savršeno, novo stanje.

Prvi korak posle kupovine nove četkice

 Nakon kupovine najvažniji korak je upravo priprema četkice za rad. Ukoliko to ne uradiš na pravi način, neće joj biti dug vek trajanja.
Zbog nestručne pripreme četkica odmah gubi na svom kvalitetu i od početka je rad sa njom loš.

✔ Na jednom suvom papirnom ubrusu prevuci četkicu u pravcu kretanja vlasi, kako bi se lepak “slomio” (da vlasi omekšaju). Noktima otprašuj vlasi sve dok svi tragovi lepka ne nestanu. Može potrajati nekoliko minuta.

Kada primetiš da prah od lepka više ne izlazi iz četkice, stavi malu količinu gradivnog gela srednje gustine na zadnji deo jednog šablona ili u poklopac bočice. Polegajući četkicu u gel, talasastim pokretima provlači obe strane četkice i to ponavljaj sve dok četkica u potpunosti ne upije gel.

✔ Jedan suv papirni ubrus savij i između slojeva obriši gel sa četkice, a kad ste sve to uradiš, četkica se smatra spremnom za korišćenje.

 Čišćenje četkica

 Potrudi se da četkice čistiš što ređe, kako bi zadržala oblik vlasi. Nakon korišćenja pažljivim, blagim pokretima obriši ostatke gela suvim papirnim ubrusom, vrati joj poklopac i stavi je sa vlasištem prema dole.

Nekada ne možeš izbeći detaljno čišćenje ostataka gela u boji iz četkice. Ali kako to uraditi?
Tečnost za fiksiranje, alkohol ili aceton su neadekvatni za ovu svrhu jer svi oni isušuju dlake.
Rešenje je skroz tečni, providni UV završni sjaj . Uz pomoć njega ćeš savršeno očistiti čak i najpigmentisanije i najtamnije boje.


Za više ideja posetite naš Youtube kanal.

Kako ti se dopada naša mačiji jezik četkica za UV gel? Podelite sa nama tvoje mišljenje, oceni proizvod!
♡Hvala! Mnogo nam znači!♡

SAVETI

Lepe radove možete izvesti samo četkicama koje imaju savršeno vlasište. Zbog toga izboru četkice, ali i samoj brizi o njoj morate posvetiti posebnu pažnju.
Na kvalitetnim obukama edukatori stavljaju naglasak na korišćenje četkice u određenim grupama materijala, o njihovom izboru, čišćenju i održavanju.

1. Nikada je nemojte čuvati vertikalno sa vlasima na gore. Gravitacija i zaostao gel u njoj učiniće svoje i vremenom će ona da se rascveta, zbog čega gubi svoju upotrebnu moć. Kako bi vam bila od koristi što duže, držite je u horizontalnom položaju za vreme rada , a nakon korišćenja smestite je sa vlasima prema dole u svoj držač. Naravno, to je moguće samo ukoliko četkica ima zaštitnu kapicu.

2. Prilikom rada nikada nemojte jako tapkati četkicu u gel, kako ne bi došlo da rascvetavanja vlasi. Brinite o njoj s posebnom pažnjom, jer su joj vlasi izuzetno osetljive i svako grubo rukovanje će je brzo oštetiti. Doći će do deformacija ili rascvetavanja i time će ličiti na metlu, a onda je sa njome nemoguće raditi.

3. Najbolje je imati odvojene četkice, odnosno četkicu za providan gel, za francuski manikir, za tamne i posebnu za svetle boje. Vremenom će se kolekcija vaših četkice širiti (imaćete debele, tanke, polukružne, dijagonale, za crtanje, itd…), ali u početku morate imati bar 3-4 četkice kako biste izbegli često čišćenje koje bi dovelo do rascvetavanja i isušivanja.

4. Povedite računa da četkica nikada ne bude izložena UV zracima (bilo iz lampe, bila to sunčeva svetlost), jer bi to dovelo do vezivanja ostataka gela u njoj i više joj nema spasa. Ukoliko se to ipak desi, nemojte uzalud trošiti snagu pokušavajući da je očistite. Pravo u kantu! Nije nemoguće očistiti je, ali bi bila totalno neupotrebljiva, vlasi bi se izlomile, počupale, isušile se i ona bi prosto bila samo rascvetana.

Ne zaboravite da vas mušterija procenjuje i po alatu i po radnom prostoru. Ovakve sitnice se odmah primete i odaju vas koliko ste pedantna, temeljna i precizna stručna osoba.
Uz malo pažnje vaše četkice zadržaće savršenost duže vreme a Vi ćete sa njima izrađivati predivne nokte.

4 recenzije za Mačiji jezik četkica – Deluxe Oval

  1. Daniela (potvrđen vlasnik)

  2. Aleksandra D. (potvrđen vlasnik)

  3. Elizabeta Požar (potvrđen vlasnik)

  4. Violeta Ristivojevic (potvrđen vlasnik)

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *