Čarolija boja – Kako deluju na Vas boja vaših noktiju?

Kako deluju na Vas boja vaših noktiju?

Boja na noktima je odličan način da izrazimo svoju ličnost, stil i raspoloženje. Boje imaju važan psihološki uticaj i pojedine boje izazivaju različite emocije u nama.

Jeste li ikada videli sjajnu boju na noktima i želeli ste da i Vi imate takvu, ali kada je vaša manikirka završila sa vašim noktima, niste mogli da ih podnesete? Stalno ste se plašili ruku, ili se niste osećali svojim? Moram priznati da se meni to dogodilo nekoliko puta.

Šta je razlog tome?

Možda niste ni razmišljali o tome, ali boje takođe utiču na Vas i otkrivaju neke stvari o vama koje možda ni sami niste svesni. Govore o Vašem stilu, navikama, emotivnom svetu, ali i o trenutnom raspoloženju.

Ako niste sigurni koju boju gel laka za nokte da izaberete, nastavite čitati i otkrijte čarobni svet boja!

Crvena

Izraz ljubavi, strasti i želje, pojačava energiju i daje samopouzdanje.

Bilo da izaberete neke od vatrene crvene nijanse kao što su Diva ili Sexy Red, koji su simbol samopouzdanja i ženstvenosti, garantujemo da ćete biti u centru pažnje. Ako to ipak nije dovoljno za Vas i želite blistati, izaberite neon narandžasto-crvenu nijansu Sunshine.

Ako, pak, ne želite privlačiti previše pažnje, a ipak želite crvene nokte, odaberite nešto tamniju nijansu poput Hot Dance ili Cherry Queen, koja će učiniti vaše nokte gracioznijim.

Roze i pink

Oni koji biraju roze nijanse suosećajni, romantični, brižni i nostalgični. Svjetlije, pastelne nijanse poput Baby Pink ili Ice Cream gel laka simbolizuju nežnost, suzdržanu eleganciju, dok tamnije i jače neon nijanse poput Perfect Day ili Pink Shock predstavljaju adut samopouzdanih, seksi žena.

Ljubičasta

Ove nijanse obično ukazuju na duhovnost, kreativnost i umerenost, simbolizuju osetljivost. Govore o nošaču ove boje kao blagoj, mirnoj i ljubaznoj osobi.

Odaberite nežnije ljubičaste nijanse, poput Lavender ili Lilac, ako želite uneti malo elegancije i tajanstvenosti u svoj izgled, a ako želite blistati i privući pažnju, odaberite zaista očaravajuću Violet Vibe neon-ljubičastu nijansu.

Plava

Boja mira, sigurnosti i emocionalne stabilnosti. Nosilac ove boje je u skladu sa sobom i svetom. Plavi gel lak stvara mirnu atmosferu i preporučuje se onima koji žele malo mira i spokoja u svakodnevnom životu. Odaberite tamniju nijansu poput Indigo Blue-a ako želite da Vam nokti izgledaju elegantnije, ili odaberite svetlije nijanse poput Waves ili Ocean Blue ako volite vedre nijanse.

Zelena boja

Simbolizira prirodnu lepotu, mladost i harmoniju. Nošenje zelene boje izaziva osećaj sigurnosti, predstavlja razvoj, harmoniju i plodnost. Svetle i neon zelene nijanse, poput Lime-a, zaista su sveže i vedre, te se preporučuju onima koji vole blistavu atmosferu. Ako želite zaista elegantnu nijansu, odaberite tamniju Olive Love maslinasto zeleni gel lak, koji u kombinaciji sa belom i zlatnom stvara izuzetno elegantan set.

Žuta i narandžasta

Izrazito vedre boje, simbolizuju sunčanu svetlost. Boja izaziva osećaj svežine i radosti. Ako birate ove boje, leto je idealno vreme da isprobate pastelnu Touch of Sunshine nijansu ili intenzivnu neon Shake it nijansu. Nećete požaliti!

Narandžasta boja potiče hrabrost i odlučnost, jer u sebi nosi energiju crvene, i radost žute boje. Posebno se preporučuju svijetle neon nijanse poput Vacation.

Braon

Boja zemlje, deluje smirujuće i harmonično.

Zlato, srebro

Boje moći, sjaja, bogatstva i luksuza.

Samo jedan predlog za kraj. Isprobajte boje koje ste ranije odbijali. Leto je idealno vreme za eksperimentiranje.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *