Rose Quartz No.09 – Gel lak

500,00 rsd750,00 rsd


očaravajuća pastelna svetlo roza nijansa, naglašava nežan i čaroban izgled


kremasta i samonivelišuća konzistencija garantuje ravnomerno nanošenje boje bez tragova i da boja neće se rascureti ka ivicama nokatne ploče


precizna i pljosnata četkica olakšava nanošenje boje pri ivicama nokatne ploče

 


Vreme sušenja:
UV/LED 60 sek.
UV48W – 120 sek.

Pakovanje i pojedinačna cena:
5ml – 100din/ml
10ml – 75din/ml EXPRESS DOSTAVA:
Primljene porudžbine do 13 časova šaljemo istog dana (sem subote i nedelje)

Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: , , , , ,

Ako voliš roze boju odaberi našu očaravajuću pastelnu bejbi roze nijansu Rose Quartz gel laka.

Zbog čega ćete je voleti:

– jak pigment, intenzivna i čarobno jarka boja
– kremasta, srednje gusta struktura omogućava nanošenje bez tragova jer se ravnomerno raspoređuje po površini
– zakrivljena široka četkica pretvara nanošenje boje u dečiju igru

Može se koristiti:

✔ na prirodnim noktima, u tom slučaju kao prvi bazni sloj nakon pripreme nanosi se jedan od Rubber baze za gel lak (Super Base, Builder Base ili Cover Base)
✔ ili umesto gelova u boji na UV gel ili PolyGel

Da li je lakše raditi sa kratkom zakrivljenom ili dužom ravnom četkicom?

Mnogo smo radili na razvoju i usavršavanju naših proizvoda kroz testiranje, ali smo shvatili da često nije problem u materijalu koji se koristi nego se jednostavno osobe koje rade sa njima razlikuju. Neko ume sa kraćom zakrivljenom četkicom savršeno i bez tragova da nanese boju, ali ima i onih koji više vole malo duže ravne četkice i sa njima čine čuda.
Izbor je tvoj! Koju četkicu biraš?

Savršeno pokriva i u jednom sloju, ali savetujemo nanošenje u dva sloja tanja sloja radi dobijanja jačeg efekta. Na taj način nokti neće biti debeli nego savršeni i tanki.

Kako bi bio zaista trajan, pre nanošenja gel laka u boji važna je temeljna i precizna priprema i upotreba gel lak baze, a za zatvaranje boje birajte elastični Dry Top ili zta mat efekat Perfect Matte nefiksirajući završni gel .


Pažnja! Jako pazimo na to da vam prikažemo realnu boju, međutim boje na slikama mogu odstupati od boja gel lakova uživo, zbog jedinstvenih podešavanja svakog monitora ili telefona.

Pravilno nanošenje gel laka:

Dezinfikujte alate, ruke i nokte

Pripremite nokatnu ploču.
Dobra priprema nokatne ploče je veoma bitna jer od toga velikim delom zavisi kako će se materijal vezati za nokat i samim tim koliko dugo će ostatiti na noktu.
 › pogurajte zanoktice
 › blago! matirajte noktanu ploču mekanom turpijom ili buferom granulacije 180. Posebno obratite pažnju na rubove, krajeve i ćoškove
 › otprašite četkicom za prašinu
 › nanesite NailPrep (dehidrator) i sačekajte da se osuši
› zbog boljeg prijanjanja nanesite 2u1 primer bez kiseline ili u slučaju problematične nokte koristite primer sa kiselinom + bonder i osušite.
! Morate znati, ukoliko nanesete i Bonder zbog boljeg priajanja, kod korekcije gel lak ne možete ukloniti skidačem gel laka, već ga morate isturpijati

》 Nanesite jedan od rubber baze i osušite. U kombinovanoj UV/LED lampi 60 sekundi, pod UV lampom 2 minuta– NE FIKSIRATI!

Bojenje noktane ploče:
– Dobro promešajte gel lak i nanesite tanak sloj (prislanjanjem četkice na unutrašnji deo vrha bočice uklonite višak gel laka kako biste dobili pravu količinu). S
ušite u kombinovanoj UV/LED lampi 60 sekundi, pod UV lampom 2 minuta – NE FIKSIRATI!
 – Nanesite još jedan tanak sloj gel laka (ukoliko je to potrebno) i osušite kao prethodni sloj – NE FIKSIRATI!

》 Nanesite tanak sloj završnog sjaja Dry Top ili mat završnog Perfect Matte-a i osušite. U kombinovanoj UV/LED lampi 60 sekundi, pod UV lampom 2 minuta ( ne ostavljaju lepljikavi sloj, nema potrebe fiksirati ga).

Kako Vam se dopada naš Rose Quartz gel lak? Podelite sa nama Vaše mišljenje, ocenite proizvod!
Hvala! Mnogo nam znači!♡


Volela bi da još detaljnije upoznaš tok rada sa gel lakom? Onda je ova naša objava sa bloga u kojoj je tok rada detaljno prikazan, a da bi vam bilo jasnije priložili smo i video.


Za više ideja posetite naš Youtube kanal.

KORISNI SAVETI

Šta je zapravo gel lak?

To je jedna mešavina materijala, koja spaja trajnost gelova u boji sa svojstvom jednostavnosti običnog laka za nokte.

 Šta je uzrok toga da, kod jedne žene gel lak savršeno traje i postojan je, dok kod druge uopšte ne?

Proizvođači svakodnevno unapređuju tehnologiju, mada su mišljenja o trajnosti gel laka i dalje podeljena.
Ima žena koje su dugo nosile gelom nadograđene nokte bez problema u vidu podizanja gela od noktane ploče, dok su se problemi prilikom prelaska na gel lak odmah pojavili. Nanet sloj je već nakon par dana počeo da puca i odvaja se od noktiju.
Dok s druge strane, ima dosta žena kojima gel lak savršeno traje par nedelja i koje su u potpunosti zadovoljne. Ruke su im i posle nekoliko nedelja negovane i praktično ne treba ništa da preduzimaju po tom pitanju.
Ukoliko gel lak nakon par dana popuca i otpadne, nemojte odmah osuditi osobu koja je radila manikir ili proizvod. Postoji verovatnoća da je do toga došlo jer da Vaši nokti jednostavno nisu pogodni za nanošenje gel laka.
Dok trajnost običnog gela zavisi samo od brzine rasta noktiju, trajnost gel laka zavisi i od kvaliteta istih. Stanje noktiju u mnogome određuje trajnost i kvalitet gel laka. Iz iskustva možemo reći da će gel lak duže trajati na noktima onih žena kojima i običan lak duže traje na noktima.
Pored svega toga, veliku ulogu igra i Vaše zanimanje, odnosno kućni poslovi.

 Na kakvim noktima će gel lak ostati dugo trajan?

Samim pogledom na nokte ne može se reći da li će oni izdržati gel lak ili ne.
Ako su nokti jaki i zdravi gel lak će najverovatnije trajati 3-4 nedelja. Ali ukoliko su nokti slabi, tanki, ili eventualno sa nekim povredama, verovatnije je da gel lak neće dugo izrdžati na njima. Toj osobi preporučljivija izrada veštačkih noktiju gel tehnikom ili ojačani gel lak (to je najbolji način da se garantovano i na tankim noktima duže vreme održi manikir izrađen gel lakom). 

 Da li mogu mešati običan gel sa gel lakom?

Ukoliko odradimo nokte običnim gelom i kao završni sloj nanesemo gel lak, nećemo pogrešiti. Samo se prilikom korekcije ne možemo ukloniti skidačem gel laka već radimo standardnu korekciju.

 To se radi na sledeci način:
– Pripremite noktnu ploču. Potisnite kožicu zanoktica, blago matiranje nokatne ploče turpijanjem i na kraju detaljno otprašivanje.
– Nail Prep-om odmastite nokatnu ploču, pa čak ukoliko postoji potreba koristite i primer sa kiseliom (ako su masni nokti), koji će savršeno pripremiti i odmastiti nokatnu ploču.
– Nanesite Bonder (bezkiselinski primer) i ostavite da se potpuno osuši
– Nanesite tanak sloj gradivnog gela ili pak 3u1 gel (običan gel ili pak take off) na nokatnu ploču što bliže korenu nokta, ali da ipak ne dodiruje kožu. Osušite u lampi.
– Nanesite u tankom sloju prvi sloj gel laka, sa laganim pokretima četkice. Osušite u UV ili LED lampi.
– Za savršeno prekrivanje ponovite nanošenje lak gela u tankom sloju, takođe laganim pokretima četkice, identično kao prvi sloj pa potom i to polimerizujte.
-Nakon sušenja nanosimo završni sloj gel laka i to takođe polimerizovati.
– Na kraju ako postoji,  lepljivi sloj skidate fiksatorom.
Na ovaj način dobijate dugotrajne, tanke nokte sa prirodnim izgledom.

Da li je gel lak bolje rešenje od gela?

Ukoliko ste se jako vezali za ideju da želite gel lak, jer smatrate da je prirodniji materijal od klasičnog gela i da neće uništiti Vaše nokte, moramo da Vas ipak razočaramo…
Pre nanošenja gel laka takođe moraju da se matiraju nokti turpijom i konstantno skidanje gel laka može uzrokovati stanjivanje nokta. Ne radi se o tome da nije dobro koristiti gel lak, naprotiv, više nam se dopada od gelova u boji, jer je u praktičnijem pakovanju i tanji je kad se nanese pa samim tim izgleda i prirodnije. Međutim gel lak nije za svakoga.

 Ukoliko imate tanke i krhke nokte sklone lomljenju, a ipak želite trajne i prirodnog izgleda vestačke nokte, slobodno se prepustite iskusnom manikiru i njegovim stečenim veštinama. Nećete pogrešiti ukoliko dozvolite da Vam ojača nokte tankim slojem gela, na koji će potom naneti gel lak.
Isprobajte i uverite se i sami u trajnost i efekat prirodnosti!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Rose Quartz No.09 – Gel lak“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …