062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD
Ubrzaj svoj rad

Ubrzaj svoj rad

Ukoliko si već savladala osnove ovog kursa, ali i dalje imaš neke nedoumice, ili ukoliko bi volela da ubrzaš svoj rad a ne znaš na koji način to da učiniš, ovaj kurs je kao stvoren za tebe. Svaka naša obuka obuhvata mali broj ljudi, kako bi se edukator svakome jednako posvetio i na svako pitanje adekvatno odgovorio. Svaku temu ponavljamo iznova skroz od osnova, ali ćemo vam pokazati i takve trikove kakve koji su se formirali kroz osmogodišnje iskustvo, a nisu vam ih pokazali na osnovnoj obuci. Pored ovoga, naučićemo te gde I kako možeš da uštediš vreme, ali i koji su to delovi na kojima nikako ne smeš da štediš vreme. Jednom rečju, kako da uradiš posao od A do Š sa jednom mušterijom u roku od sat vremena. Teme koje ćemo obraditi:
- priprema noktiju,
- formiranje pravilnog C luka
- tehnika turpijanja
- savšeno iscrtavanje smajli linije
- brza baby boomer izrada.
Na obuci mi ti obezbeđujemo:
pripremne tečnosti, UV gelove, završne gelove za sjaj, tečnost za fiksiranje, gelove u boji, stonu lampu, UV/LED lampu.

Ono što je potrebno da ti doneseš: četkice, alat za potiskivanje zanoktica, makazice za zanoktice, četku za otprašivanje, držač za ruke. Na obuku potrebno je dovesti modela koji će makar na jednoj ruci imati svoje prirodne nokte.

Obuka se odvija u maloj grupi od max 6 osoba. Na srpskom i mađarskom jeziku.

Cena celokupne obuke iznosi: 7.000 dinara

Prijave se uzimaju u obzir hronološki i potrebno je uplatiti avans kao rezervaciju (2.000 dinara). Cena rezervacije nije povratna i nije prenosiva na drugu obuku. Izuzetak je ukoliko se obuka otkaže sa strane edukatora ili Golden Nails tima.
Preostali iznos (5.000 dinara) uplaćujete na dan obuke, pre samog početka.

Sa zadovoljstvom očekujemo sve zainteresovane.