062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD

PRIMER SA KISELINOM - Acidic Primer - 15ml

« Nazad na Priprema
PRIMER SA KISELINOM - Acidic Primer - 15ml
Prosečna ocena Oceni proizvod
590, RSD
PREPORUKA: koristite kod problematičnih noktiju jer duboko dehidrira nokatnu ploču i puno pomaže u prijanjanju
SA KISELINOM: ne sem da doirne kožu
SUŠENJE: na vazduhu otprilike 30sek.
PAKOVANJE: 15ml

Pripremna tečnost koja se nanosi radi poboljšanja prianjanja. Sadrži metakrilnu kiselinu, koja dobuinski dehidrira nokatnu ploču i savršeno priprema nokat za nanošenje gela, akrilgela ili porcelana.

Preporučujemo ga kod problematičnih noktiju. Na pripremljenu nokatnu ploču nanesite u tankom sloju nakon sušenja Nail Prep-a. 
Zbog kiseline koju sadrži, nikako ne sme da dođe u kontakt sa kožom!

Poštovanim kupcima želimo da skrenemo pažnju da Primer na hladnoći može da se pretvori u kristalno stanje.  Može da dovede do krzanja/kidanja četkice ukoliko u kristalnom stanju pokušate da otvorite bočicu, stoga Vas molimo da po dobijanju proverite stanje u kojem se nalazi Primer. Ukoliko je u stanju kristala, potrebno je PRE OTVARANJA držati ga najmanje 24 časa na sobnoj temperaturi kako bi se vratio u prvobitno, tečno stanje. 


Ukoliko želite detaljne informacije o pripremnim tečnostima ili pak o pripremi noktiju, kliknite OVDE.

Pažnja, ovaj opis nije edukacija, već samo kratko uputstvo kako se materijal koristi! Svaki edukator ima svoj princip rada i naš opis može da odstupa od načina na koji ste Vi naučili da radite. Ako želite profesionalno da radite manikir, obratite se stručnom licu za edukaciju.

1.  Dezinfikujte alate, ruke i nokte
2.  Pripremite nokatnu ploču ( pogurajte zanoktice, matirajte noktanu ploču ali ne previše, posebno obratite pažnju na rubove, krajeve i ćoškove, otprašite četkicom za prašinu). 
Dobra priprema nokatne ploče je veoma bitna jer od toga velikim delom zavisi kako će se materijal vezati za nokat i samim tim koliko dugo će ostatiti na noktu. 
3. 
Nanesite u tankom sloju Nail prep i sačekajte da se potpuno osuši, za šta je potrebno oko 20-30 sekundi. 
4. Pažljivo nanesite na prirodan nokat s tim da pre toga prislanjanjem četkice na grlić bočice uklonite sav višak. Zbog kiseline koju sadrži, nikako ne sme da dođe u dodir sa kožom. Treba sačekati potpuno sušenje, jer samo tako možete dobiti pravi efekat!

 Kod nadogradnje sa tipsama, koristi se pre lepljenja tipse I ne sme da dođe u dodir sa tipsom jer dovodi do slabljenja iste, a samim tim ona gubi svoju elastičnost.

 

 Pripremni materijali: Skoro svaki proizvođač/distributer daje druge nazive pripremnim materijalima, zato da bismo pojednostavili, navešćemo ih na srpskom:
1.) Sredstvo za dehidrataciju: (primer, nail prep)
     a.) bez kiseline: za neproblematične nokte,
     b.) sa kiselinom: za problematične, vlažne nokte,
     c.) 3/1 koji u sebi sadži I fungicid, najviše za neproblematične nokte.
2.) Sredstvo za bolje prianjanje: (bonder) Stvara tanak lepljiv, sjajni sloj na nokatnoj ploči za bolje prianjanje prajmera. Koristi se u veoma tankom sloju.
3.) Bazni gel: Ovo nije pripremni materijal, međutim svrstavamo ga ovde jer ipak spada u deo pripreme između osnovne pripreme i konačne nadogradnje nokta.
Potpuno je bespotrebno koristiti i Bonder i Primer gel, jer im je svrha u potpunosti ista.

Ceo tekst možete pročitati OVDE

 Primljene porudžbine do 13 časova (od ponedeljka do petka) šaljemo istog dana i dostava na željenu adresu je sutradan. Narudžbine koje su pristigle posle 13 časova, subotom, nedeljom ili praznicima biće poslate sledećeg  prvog radnog dana. 

Cena dostave:

Oceni proizvod
Preporučeni proizvodi
PARTY STARTER - No.41
PARTY STARTER - No.41
12ml
MONOPHASE
MONOPHASE
Proziran - 50g
BONDER
BONDER
Bez kiseline - 15ml