062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD
Premium UV Gelovi

KERATIN BASE GEL - All-In Bazni gel sa keratinom 10ml

« Nazad na Premium UV Gelovi
KERATIN BASE GEL - All-In Bazni gel sa keratinom 10ml
Prosečna ocena Oceni proizvod
690, RSD
PAKOVANJE: 10 ml
BOJA: Blago rozikasta
VREME SUŠENJA: UV: 120 sec. White UV/LED: 60 sec.

Praktično pakovanje omogućuje laku upotrebu. All-In Base gel je idealno rešenje za problematične nokte. Gel je retke gustine koji omogućava brzo sušenje, specijalna formula obezbeđuje maksimalno prijanjanje i dugotrajnost. Nanosi se na pripremljen prirodan nokat kao ekstra jak vezni sloj izemedju prirodnog nokta i gradivnog gela.. Ne sadrzi kiselinu.

 Primer gel se nanosi na pripremljenu nokatnu ploču nakon odmašćivanja. Nakon polimerizacije u UV lampi BEZ fiksiranja nanesite gradivni ili 3u1 uv gel jer zahvaljujući posebnom sastavu privuče ka sredini nokta naredni sloj gela i tako sprečava zadebljanje i nakupljane gela pri zanoktice. Fiksiranjem izgubi taj sposobnost. Fiksiranje Primer gela se preporučuje samo kada je naredni sloj gel u boji ili gel lak. 

KORACI:
1.  Dezinfikujte alate, ruke i nokte
2.  Pripremite nokatnu ploču ( pogurajte zanoktice, matirajte noktanu ploču ali ne previše, posebno obratite pažnju na rubove, krajeve i ćoškove, otprašite četkicom za prašinu). Dobra priprema nokatne ploče je veoma bitna jer od toga velikim delom zavisi kako će se materijal vezati za nokat i samim tim koliko dugo će ostatiti na noktu. 
3. Nanesite Nail Prep i osušite u potšunosti

4.  Nanesite primer i osušite
4. Nanesite All-In Keratin Base gel u tankom sloju na ceo nokat pokušavajući što više približiti zanoktice, ali pazite da ih ne dodirnete četkicom i obavezno pripazite na zatvaranje ivice nokta
5. Sušite u UV lampi 30 sekundi
6. BEZ fiksiranja nanesite sledeći sloj gela po vašem izboru.

 Primljene porudžbine do 13 časova (od ponedeljka do petka) šaljemo istog dana i dostava na željenu adresu je sutradan. Narudžbine koje su pristigle posle 13 časova, subotom, nedeljom ili praznicima biće poslate sledećeg  prvog radnog dana. 

Cena dostave:

Oceni proizvod
Preporučeni proizvodi
KOKOS 100ml
KOKOS 100ml
Cleaner - Fiksator gela
CHOCO BONGO
CHOCO BONGO
Ulje za zanoktice 15ml
Trenutno nije dostupan
ALPINE SNOW - P10
ALPINE SNOW - P10
Extra pigmentisan kreč beli