062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD

BONDER - Bez kiseline - 15ml

« Nazad na Pripremni tečnosti i bazni gelovi
BONDER - Bez kiseline - 15ml
Prosečna ocena Oceni proizvod
490, RSD
POBOLJŠA PRIJANJANJE: funkcionira kao dvostrani lepak
BEZ KISELINE: ne pecka oštećenu kožu
SUŠENJE: na vazduhu od prilike 30sek.
PAKOVANJE: 15ml

 Absolutno bezkiselinska tečnost koja funkcionira kao dvostrani lepak između prirodnog nokta i materijala koji koristite. Ostaje blago lepljiva površina nakon sušenja i poboljša prijanjanje.
 Ne pecka oštećenu kožu kao primer sa kiselinom.

 Dobro obratite pažnju da je nanesete u tankom sloju. Ukoliko stavite previše bezkiselinskog primera, lepljivi sloj će biti predebeo i nećete iskoristiti njegove dobre strane nego baš suprotno, doći će do odvajanja materijala od nokatne ploče. 

 Može se koristiti i kod izrade noktiju gel tehnikom, čak i pri korišćenju tehnike gel laka.

 Ukoliko želite detaljne informacije o pripremnim tečnostima ili pak o pripremi noktiju, kliknite OVDE.

Pažnja, ovaj opis nije edukacija, već samo kratko uputstvo kako se materijal koristi! Svaki edukator ima svoj princip rada i naš opis može da odstupa od načina na koji ste Vi naučili da radite. Ako želite profesionalno da radite manikir, obratite se stručnom licu za edukaciju.

1.  Dezinfikujte alate, ruke i nokte
2.  Pripremite nokatnu ploču ( pogurajte zanoktice, matirajte noktanu ploču ali ne previše, posebno obratite pažnju na rubove, krajeve i ćoškove, otprašite četkicom za prašinu). 
Dobra priprema nokatne ploče je veoma bitna jer od toga velikim delom zavisi kako će se materijal vezati za nokat i samim tim koliko dugo će ostatiti na noktu. 
3. 
Nanesite u tankom sloju Nail prep i sačekati potpuno sušenje, za koje je potrebno oko 20-30 sekundi. 
4. U tankom sloju nanesite beskiselinski primer. Višak sa četkice skinite uz pomoć grlića bočice, i na taj način ćete izbeći da prekomerna količina dospe na nokat. Ukoliko stavite više beskiselinskog prajmera 
lepljivi sloj će biti predebeo i nećete iskoristiti njegove dobre strane nego baš suprotno, doći će do odvajanja materijala od nokatne ploče. Ostavite da se u potpunosti osuši (od prilike 30 sekundi)

 Primljene porudžbine do 13 časova (od ponedeljka do petka) šaljemo istog dana i dostava na željenu adresu je sutradan. Narudžbine koje su pristigle posle 13 časova, subotom, nedeljom ili praznicima biće poslate sledećeg  prvog radnog dana. 

Cena dostave:

Oceni proizvod
Preporučeni proizvodi
COLOR BOOSTER
COLOR BOOSTER
Pojačava intenzitet boja - 50g
JAGODA 100ml
JAGODA 100ml
Fiksator gela 100ml
SREBRNA GEL ČETKICA
SREBRNA GEL ČETKICA
Veličina 4
Trenutno nije dostupan