062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD

BONDER - Bez kiseline - 15ml

« Nazad na Priprema
BONDER - Bez kiseline - 15ml
Prosečna ocena Oceni proizvod
490, RSD
POBOLJŠA PRIJANJANJE: funkcionira kao dvostrani lepak
BEZ KISELINE: ne pecka oštećenu kožu
SUŠENJE: na vazduhu od prilike 30sek.
PAKOVANJE: 15ml

 Absolutno bezkiselinska tečnost koja funkcionira kao dvostrani lepak između prirodnog nokta i materijala koji koristite. Poboljša prianjanje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ne pecka oštećenu kožu kao primer sa kiselinom.

 Dobro obratite pažnju da je nanesete u tankom sloju. Ukoliko stavite previše bezkiselinskog primera, lepljivi sloj će biti predebeo i nećete iskoristiti njegove dobre strane nego baš suprotno, doći će do odvajanja materijala od nokatne ploče. 

 Ukoliko želite detaljne informacije o pripremnim tečnostima ili pak o pripremi noktiju, kliknite OVDE.

Pažnja, ovaj opis nije edukacija, već samo kratko uputstvo kako se materijal koristi! Svaki edukator ima svoj princip rada i naš opis može da odstupa od načina na koji ste Vi naučili da radite. Ako želite profesionalno da radite manikir, obratite se stručnom licu za edukaciju.

1.  Dezinfikujte alate (Dezderman), ruke i nokte (Dezihand)
2.  Pripremite nokatnu ploču ( pogurajte zanoktice, matirajte noktanu ploču ali ne previše, posebno obratite pažnju na rubove, krajeve i ćoškove, otprašite četkicom za prašinu). 
Dobra priprema nokatne ploče je veoma bitna jer od toga velikim delom zavisi kako će se materijal vezati za nokat i samim tim koliko dugo će ostatiti na noktu. 
3. 
Nanesite u tankom sloju Nail prep i sačekati potpuno sušenje, za koje je potrebno oko 20-30 sekundi. 
4. U tankom sloju nanesite beskiselinski primer. Višak sa četkice skinite uz pomoć grlića bočice, i na taj način ćete izbeći da prekomerna količina dospe na nokat. Ukoliko stavite više beskiselinskog prajmera 
lepljivi sloj će biti predebeo i nećete iskoristiti njegove dobre strane nego baš suprotno, doći će do odvajanja materijala od nokatne ploče. Ostavite da se u potpunosti osuši (od prilike 30 sekundi)

 

Porudžbine ispod 1000,-rsd. šaljemo nakon uplate. Hvala na razumevanju!

 

Oceni proizvod
Preporučeni proizvodi
JAGODA 100ml
JAGODA 100ml
Fiksator gela 100ml
MONOPHASE 30g
MONOPHASE 30g
Proziran - Srednje gustine
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".