Staleks Expert mikro makazice za zanoktice

2.990,00 rsd

✩ minijaturni deo za sečenje
✩ manualno oštrenje
✩ polirana pozadina noža sprečava povrede nokatne ploče

Staleks EXPERT ’90/1 profesionalne, precizne mini makaezice za uklanjanje zanoktica i zadebljanja kože oko nokta od nerđajućeg čelika.
Kvalitetna izrada pruža oštro zakrivljeno sečivo koje lako pristupa površini kože oko noktiju za detaljan i precizan manikir tretman.
Mogu se dezinfikovati suvom i vlažnom sterilizacijom

 

U čemu je tajna dugotrajnih noktiju koji bez problema mogu da se nose čak do 4-6 nedelja?!

Na kraju krajeva, ovo I nije velika tajna: Potrebno je da budete vešti, sa dosta stečenog znanja I da Vaš jedini cilj bude zadovoljna mušterija koja će Vam se uvek iznova vraćati. Da biste to postigli prvi i možda najvažniji korak jeste priprema!

Nepravilnom pripremom možemo da dovedemo do niza problema, kako sebi, tako i mušteriji. Navešćemo vam samo neke od njih:

☠ ukoliko se nokti često odvaljuju, često treba turpijati prirodne nokte. Nakon određenog vremena za rezultat ima bolno tanke nokte i zbog toga više ni gel neće dobro prianjati

☠ pri ulasku vazduha pod nokat, ukoliko se ne popravi u kratkom roku, nakuplja se prljavština između prirodnog nokta i gela. Rezultat u boljem slučaju je samo nokatnim algama, a u gorem slučaju može biti ozbiljna gljivična infekcija

☠ dovodi do gubljenja mušterija, jer niko nije raspoložen da na svakih 10 – 15 dana trči kod manikira, jer svaka mušterija očekuje da joj nokti traju bar mesec dana bez ulaska vazduga pod njih

Odvajanje gela od nokatne ploče može da uzrokuje više problema, međutim jedan od najčešćih je neadekvatna priprema nokatne ploče. Mnogi ne obraćaju pažnju dok rade, žure I nisu dovoljno temeljni, ili pak nemaju dovoljno dobro znanje I veštine potrebne za manikir.

Savet: Ukoliko imate neko bitno pitanje, ili ste pak zapeli negde, nemojte tražiti odgovor po forumima. Pre se obratite stručnom licu za savet i podučavanje. Slobodno se možete obratiti i nama sa bilo kojim pitanjem! Naš tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom će Vam u što kraćem roku rado će dati odgovor.
Nemojte da štedite na usavršavanju! Naročito jer su uglavnom u pitanju jednodnevni seminari za obuku koji koštaju isto koliko I jedna izrada noktiju. Dakle, sa više savesti ćete obavljati posao znajući da posedujete adekvatno znanje i veštine i da posao možete uraditi bez greške.

Ima dosta manikira koji ne pridaju važnost dobro obavljenom poslu, nego im je bitnije da u što kraćoj satnici završe sa jednom mušterijom. Imamo veoma lošu vest za njih:
za dobru pripremu noktiju potrebno je 10-20 minuta, posle čega može da usledi sama izrada noktiju.
Vreme potrebno za to zavisi od dužine, oblika i dizajna koji mušterija zahteva. U proseku, sama izrada noktiju nakon dobre pripreme iziskuje između 30 minuta i 2,5 sata. Naravno, dosta toga zavisi i od mušterije, odnosno od zdravstvenog stanja nokta iste.

Odvajanje gela nije uvek posledica nestručnosti manikira, može biti i posledica i:

⊱ menstruacije, odnosno hormonskih promena koje pogađaju telo u tom periodu
⊱ zapaljenski procesi u organizmu
⊱ jak stres
⊱ hladne i masne/lepljive ruke
⊱ ukoliko je mušterija topila ruke u vodi pre tretmana

Na hladnim i masnim/lepljivim rukama nokti ne mogu da se održe tako lako, te je potrebno pripremiti jači materijal za izradu.
U ovom slučaju koristim jače sredstvo za dehidrataciju nokta sa kiselinom, a zatim i sredstvo za bolje prianjanje (bazni UV gel) koje sušim u lampi jedan minut. Takođe, mušteriji je najbolje zakazati nov tretman kroz tri nedelje.

Kako Vam se dopada Staleks EXPERT ’90/1 profesionalne, precizne mini makaezice? Podelite sa nama Vaše mišljenje, ocenite proizvod!
♡Hvala! Mnogo nam znači Vaše mišljenje!♡

Za više ideja posetite naš Youtube kanal.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Staleks Expert mikro makazice za zanoktice“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *