Deluxe igla za ukrašavanje

450,00 rsd

Dužina: 13cm

Šifra proizvoda: Deluxe igla za ukrašavanje Kategorija: Oznake: , ,

Dvostrana deluxe igla za ukrašavanje noktiju sa različitom debljinom vrhova.

Igla za ukrasavanje noktiju je alat namenjen kreiranju detalja i dezena na noktima tokom procesa nail art-a. Omogućava umetanje tankih linija, tačkica i postavljanje cirkona radi postizanja jedinstvenog i profesionalnog izgleda noktiju.
 
Izrađena od nerđajućeg čelika koji pruža dugotrajnost i preciznost tokom upotrebe.
Dizajnirana sa pažnjom prema ergonomiji, omogućava udobno držanje i precizno rukovanje tokom procesa ukrašavanja noktiju, dok je providna drška ispunjena kristalima čini sasvim elegantnom.
Lako se čisti nakon svake upotrebe kako bi se očuvala dugotrajnost i higijena proizvoda.
 
Pogodna za profesionalce u salonima lepote, ali i za ljubitelje nail art-a koji žele postići savršen izgled noktiju kod kuće.

Za više ideja posetite naš Youtube kanal.

Kako Vam se dopada naša deluxe igla za ukrašavanje? Podelite sa nama Vaše mišljenje, ocenite proizvod!
♡Hvala! Mnogo nam znači Vaše mišljenje!♡

SAVETI

Lepe radove možete izvesti samo četkicama koje imaju savršeno vlasište. Zbog toga izboru četkice, ali i samoj brizi o njoj morate posvetiti posebnu pažnju.
Na kvalitetnim obukama edukatori stavljaju naglasak na korišćenje četkice u određenim grupama materijala, o njihovom izboru, čišćenju i održavanju.

1. Nikada je nemojte čuvati vertikalno sa vlasima na gore. Gravitacija i zaostao gel u njoj učiniće svoje i vremenom će ona da se rascveta, zbog čega gubi svoju upotrebnu moć. Kako bi vam bila od koristi što duže, držite je u horizontalnom položaju za vreme rada , a nakon korišćenja smestite je sa vlasima prema dole u svoj držač. Naravno, to je moguće samo ukoliko četkica ima zaštitnu kapicu.

2. Prilikom rada nikada nemojte jako tapkati četkicu u gel, kako ne bi došlo da rascvetavanja vlasi. Brinite o njoj s posebnom pažnjom, jer su joj vlasi izuzetno osetljive i svako grubo rukovanje će je brzo oštetiti. Doći će do deformacija ili rascvetavanja i time će ličiti na metlu, a onda je sa njome nemoguće raditi.

3. Najbolje je imati odvojene četkice, odnosno četkicu za providan gel, za francuski manikir, za tamne i posebnu za svetle boje. Vremenom će se kolekcija vaših četkice širiti (imaćete debele, tanke, polukružne, dijagonale, za crtanje, itd…), ali u početku morate imati bar 3-4 četkice kako biste izbegli često čišćenje koje bi dovelo do rascvetavanja i isušivanja.

4. Povedite računa da četkica nikada ne bude izložena UV zracima (bilo iz lampe, bila to sunčeva svetlost), jer bi to dovelo do vezivanja ostataka gela u njoj i više joj nema spasa. Ukoliko se to ipak desi, nemojte uzalud trošiti snagu pokušavajući da je očistite. Pravo u kantu! Nije nemoguće očistiti je, ali bi bila totalno neupotrebljiva, vlasi bi se izlomile, počupale, isušile se i ona bi prosto bila samo rascvetana.

Ne zaboravite da vas mušterija procenjuje i po alatu i po radnom prostoru. Ovakve sitnice se odmah primete i odaju vas koliko ste pedantna, temeljna i precizna stručna osoba.
Uz malo pažnje vaše četkice zadržaće savršenost duže vreme a Vi ćete sa njima izrađivati predivne nokte.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Deluxe igla za ukrašavanje“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …