062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD

ZA POČETNIKE! Izlivanje french noktiju - korak po korak!

« Nazad na Osnovna tehnika
ZA POČETNIKE! Izlivanje french noktiju - korak po korak!

 Postupak izrade:
-dezinfikujte svaki alat i naravno, svoje ruke
- pogurivačem zanoktica pažljivo potisnite kožicu (kutikulu) oko noktiju
- turpijom granulacije 180 pažljivo, ali TEMELJNO matirajte nokatnu ploču, ne sme da ostane ni mrvica sjajne površine. Savršena priprema je najvažnija, jer od nje zavisi koliko će trajati gel na noktima. Ukoliko ovo odradite u velikoj žurbi i bez pažnje, nedovoljno temeljno, već kroz par dana se mogu javiti prvi znaci ulaska vazduha pod gel.
- temeljno otprašite, a potom premažite ili naprskajte celu nokatnu površinu Nail Prep-om (način na koji ćete to uraditi zavisi od pakovanja u kakvom ste kupili, ukoliko je boca u pitanju sa četkicom, nemote nikada da mućkate tečnost jer će četkica da pokupi svu prašinu koja se nataložila na dnu bočice i ona će sva da se nalepi na nokat). Blagim pokretima poput lepeze osušite nokte sve dok se u potpunosti ne izbele.
- pažljivo nanesite kiselinskim prajmer, jako vodeći računa da ne dođe u dodir sa kožom ni najmanje. Osušite na isti način kao i Nail prep, dok nokatna ploča ne izbeli.
- na celu nokatnu površinu u tankom sloju nanesite Bonder, sredstvo koje poboljšava prianjanje, (nema potrebe za debeljim slojem, jer zbog toga gel neće jače prianjati) i ostavite da se osuši na vazduhu oko 30 sekundi.
-pažljivo namestite šablon (s obzirom da je PRAVILNO postavljanje šablona nemoguće opisati, pripremili smo jedan video u kojem je prikazano kako se oni nameštaju,a možete ga pogledati OVDE)
- u tankom sloju nanesite 3u1 gel na celu nokatnu ploču, kao i na šablon u željenom obliku i dužini
- sledi pinčovanje (savijanje): polimerizujte do pola (dužina polimerizovanja zavisi od vrste gela, vrlo je važno da materijal još bude savitljiv, ali da se dovoljno stegne kako bi zadržao formu. Najbolje je da se raspitate kod proizvođača ili prodavca materijala posle koliko vremena polimerizovanja gel postaje savitljiv) zatim ga uz pomoć pincete za pinčovanje savijte gel (time ćete postići lep i tanak nokat sa dobrim lukom), na kraju polimerizujte gel u potpunosti.
- pažljivo uklonite šablon (pokušajte da ne dođete u dodir sa polimerizovanim gelom).
- nanesite deblji sloj cover gel (gel za produživanje nokatne ploče) do željene dužine kako biste produžili površinu prirodnog nokta. Veoma je važno da se gel nanese u lepom luku, jer već posle se to ne može ispravljati gelom za francuski manikir.
- polimerizujte u potpunosti (u klasičnoj UV lampi 2 minuta, u UV/LED lampi 1 minut)
- gelom za francuski manikir popunite smajl liniju, polimerizujte
- uzmite četkicom veću loptu 3u1 gela, pokrijte ceo nokat i formirajte C luk na način koji smo opisali kod izrade noktiju u boji, polimerizujte u potpunosti
- fiksirajte gel fiksatorom i ubrusom koji ne ostavlja čestice
- turpijom granulacije 100/180 usavršite formu nokta, a potom bufferom doterajte neravnine
- temeljno otprašite
- nanesite završni sjaj i osušite

KLIKNITE NA SLIKU KAKO BISTE POKRENULI VIDEO

 

Porudžbine ispod 1000,-rsd. šaljemo nakon uplate. Hvala na razumevanju!

 

Oceni proizvod
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".