062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD

RUSKI MANIKIR - Suvi aparatni manikir

« Nazad na Osnovna tehnika
RUSKI MANIKIR - Suvi aparatni manikir

Pre nego što počnete da uvežbavate ovu tehniku, morate ispoštovati jedno veoma važno pravilo – nikada nemojte snažno pritiskati glave za brusilicu na nokatnu ploču, ni na kožu, jer možete izazvati veoma ozbiljne povrede! U opisu, kao i u videu prikazaćemo Vam bržu i pojednosavljenu verziju izrade ruskog manikira koji se ni najmanje ne razlikuje od komplikovane, vremenski duže i zahtevnije verzije koja iziskuje rad sa većim brojem glava za brusilicu. Jednostavno je brže i lakše!

Ono što će Vam biti potrebno jeste: 3 specijalne glave za brusilicu koje su namenjene baš za izradu ruskog manikira (oblik kapljice, tanka cilindrična glava i velika u obliku kugle) i jedne dobre makazice za kožu.
 
1. korak: glavom u obliku kapljice postepeno pokušajte da odvojite zalepljenu kožu od nokatne ploče.
2. korak: tankom cilindričnom glavom očistite nokatnu gleđ sa strane, a ukoliko primetite negde i zadebljaju, prilepljenu kožu i nju možete ukloniti ovom glavom. Preturpijajte i područje koje ste obradili prvim korakom.
3. korak: otprašite nokte četkicom za otprašivanje
4. korak: tankim makazicama odsecite već odvojenu kožicu.
5. korak: velikom glavom u obliku kugle ispolirajte kožu koja okružuje nokatnu ploču.
 

KLIKNITE NA SLIKU KAKO BISTE POKRENULI VIDEO

Za kraj želimo ponovo da napomenemo: prilikom pružanja usluge ruskog manikira jako obratite pažnju jer ova tehnika iziskuje dobru veštinu, znanje i stručnost! Vežbajte puno i tek kada Vaši pokreti budu u potpunosti sigurni i kad ste sigurni da ste stekli rutinu, možete primenjivati ovo na mušterijama. U suprotnom, u neznanju možete naneti velike štete i mušterijama i sebi.

Nadamo se da Vam se dopao tekst i video i da će Vam biti od koristi. Želimo Vam prijatno vežbanje i što više odrađenih lepih noktiju.

Porudžbine ispod 1000,-rsd. šaljemo nakon uplate. Hvala na razumevanju!

 

Oceni proizvod
Preporučeni proizvodi
HRANLJIVA KREMA
HRANLJIVA KREMA
Nega ruku i stopala
PEACH DREAM
PEACH DREAM
Ulje za zanoktice 15ml
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".