062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD

ALL IN - ROSE - Tester - 5g

« Nazad na 4u1 - Gradivni Cover gel
ALL IN - ROSE - Tester - 5g
Prosečna ocena Oceni proizvod
400, RSD
PAKOVANJE: 5g
GUSTINA:

All-In Rose gel je u jednom i gradivni i kamuflažni gel, samim tim ubrzava Vaš rad. Namenjen je za izlivanje i korekciju sa optimalnom pokrivenošću. Izgleda potpuno prirodno, nije toliko pigmentisan kao cover gel, te ga možete koristiti i za postizanje visine nokta. Specijalna formula garantuje elastičnost i potpunu izjadnačenost boja na noktu. Ne sadrži kiselinu. Veoma lako se turpija i brzo se suši, samim tim ubrzava proces rada. Specijalna lagana struktura koja se ne sliva.
Preporučuje se za profesionalce.

Pažnja, ovaj opis nije edukacija, već samo kratko uputstvo kako se materijal koristi! Svaki edukator ima svoj princip rada i naš opis može da odstupa od načina na koji ste Vi naučili da radite. Ako želite profesionalno da radite manikir, obratite se stručnom licu za edukaciju.

1.  Dezinfikujte alate, ruke i nokte
2.  Pripremite nokatnu ploču ( pogurajte zanoktice, matirajte noktanu ploču ali ne previše, posebno obratite pažnju na rubove, krajeve i ćoškove, otprašite četkicom za prašinu). Dobra priprema nokatne ploče je veoma bitna jer od toga velikim delom zavisi kako će se materijal vezati za nokat i samim tim koliko dugo će ostatiti na noktu. 
3.  Odmastite nokatnu ploču pomoću Nail Prep-a i Primer-a.
4. Nanoisite Bonder i osušite

5. Nanosite All-In Clear ili Keratin Base zbog boljeg prijanjanja i osušite
6. Nanesite tanak sloj All-In Rose gela pokušavajući što više približiti zanoktice, ali pazite da ih ne dodirnete četkicom
7. Uzmite lopticu gela i stavite na sredinu nokta i razvucite na željenu dužinu i oblik
8. Sušite 2 minuta u UV lampi (48W) ili 1 minut u White UV/LED lampi
9. Fiksirajte nokat sa fiksatorom gela
10. Turpijom oblikujte nokat
Nastavite rad u zavisnosti da li želite gel u boji ili frenč.

 Primljene porudžbine do 13 časova (od ponedeljka do petka) šaljemo istog dana i dostava na željenu adresu je sutradan. Narudžbine koje su pristigle posle 13 časova, subotom, nedeljom ili praznicima biće poslate sledećeg  prvog radnog dana. 

Cena dostave:

Oceni proizvod
Preporučeni proizvodi
ALL IN - ROSE
ALL IN - ROSE
Gradivni - Cover Gel 15g
ALL IN - ROSE
ALL IN - ROSE
Gradivni - Cover Gel 30g
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".