062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD
Akrilgel (poligel) sistem

AKRILGEL ČETKICA - Za obradu akrilgela kod zanoktica

« Nazad na Akrilgel (poligel) sistem
AKRILGEL ČETKICA - Za obradu akrilgela kod zanoktica
Prosečna ocena Oceni proizvod
1.190, RSD
DUŽINA SA POKLOPCEM: 18,5cm
DUŽINA BEZ POKLOPCA: 15,3cm
DIMENZIJE DLAČICA: Dužina 9mm, Širina 8mm

Četkica izrađena od prirodne Kolinsky dlake.
Kolinsky vlasi su idealne za akrilgel tehniku jer imaju potrebnu čvrstinu kako se ne bi savijale prilikom formiranja, a s druge strane su dovoljno nežne i ne ostavljaju duboke otiske u materijalu. 

NAPOMENA: Pre prvog korišćenja četkicu obavezno treba pripremiti. 
Ukoliko izostavite taj korak, skraćujete vek trajanja četkice kao i sam kvalitet. 
Priprema: Pažljivo izlomite lepak koji se nalazi u vlasima četkice, noktom blago otprašujte četkice sve dok u potpunosti ne izađe iz nje prah od lepka (nemojte štedeti vreme na tome, oko 5-8 minuta će biti potrebno), zatim zamočite četkicu u Master Liquid, obrišite višak na ubrusu i četkica je spremna za upotrebu. 
Prilikom korišćenja, uvek povedite računa da četkicu dobro očistite kako ne bi ostala ni najmanja trunka materijala u njoj nakon korišćenja.

 Primljene porudžbine do 13 časova (od ponedeljka do petka) šaljemo istog dana i dostava na željenu adresu je sutradan. Narudžbine koje su pristigle posle 13 časova, subotom, nedeljom ili praznicima biće poslate sledećeg  prvog radnog dana. 

Cena dostave:

Oceni proizvod
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".