062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD
O nama

O nama

Centar poslovne politike Golden Nailsa jeste upravo – zadovoljna mušterija!

Naši ciljevi:

  • da su vam mušterije u potpunosti zadovoljne
  • da svi žele baš kod Vas.

Kako to da postignete?

Danas već nije dovoljno da samo izučite zanat, nego da svoje znanje uvek iznova usavršavate. Pružamo Vam profesionalne materijale i vrhunsku obuku o najnovijim trendovima gde ćemo Vam preneti svo naše znanje i veštine za izradu istih. Kada uklopite Golden Nails materijal sa znanjem koje ćete steći na našim obukama, bićete među onima koji će svojim mušterijama moći da uvek pokažu neke novine i time će Vam svi biti verni, a i privlačićete nove ljude.

Šta Vam nudimo svojim proizvodima?

Profesionalni kvalitet i uvek zadovoljne mušterije.
Lista proizvoda se iz godine u godinu povećava, a kod osnovnih materijala za izradu veštačkih noktiju uvek vodimo računa i o najnovijim trendovima i tehnikama koje se koriste u datom trenutku, kako bismo bili u mogućnosti da u svakom momentu pružimo adekvatne proizvode našim stručnjacima. I još jedna bitna stvar jeste dizajn pakovanja, na koji takođe posebno obraćamo pažnju, jer sada već i mušterije očekuju da u ovako prestižnom salonu mogu da dobiti samo proizvode u isto tako, prestižnom pakovanju i velika je zabluda da one na to ne obraćaju pažnju.

 

Bico Ilonka
Bico Ilonka

Osnivač

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".