062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD
O nama

O nama

Centar poslovne politike Golden Nailsa jeste upravo – zadovoljna mušterija!

Naši ciljevi:

  • da su vam mušterije u potpunosti zadovoljne
  • da svi žele baš kod Vas.

Kako to da postignete?

Danas već nije dovoljno da samo izučite zanat, nego da svoje znanje uvek iznova usavršavate. Pružamo Vam profesionalne materijale i vrhunsku obuku o najnovijim trendovima gde ćemo Vam preneti svo naše znanje i veštine za izradu istih. Kada uklopite Golden Nails materijal sa znanjem koje ćete steći na našim obukama, bićete među onima koji će svojim mušterijama moći da uvek pokažu neke novine i time će Vam svi biti verni, a i privlačićete nove ljude.

Šta Vam nudimo svojim proizvodima?

Profesionalni kvalitet i uvek zadovoljne mušterije.
Lista proizvoda se iz godine u godinu povećava, a kod osnovnih materijala za izradu veštačkih noktiju uvek vodimo računa i o najnovijim trendovima i tehnikama koje se koriste u datom trenutku, kako bismo bili u mogućnosti da u svakom momentu pružimo adekvatne proizvode našim stručnjacima. I još jedna bitna stvar jeste dizajn pakovanja, na koji takođe posebno obraćamo pažnju, jer sada već i mušterije očekuju da u ovako prestižnom salonu mogu da dobiti samo proizvode u isto tako, prestižnom pakovanju i velika je zabluda da one na to ne obraćaju pažnju.

 

Sintia Kašlik
Sintia Kašlik

Edukator

Završila sam školu za frizere, ali me je oduvek zanimala i umetnost, slikanje… Jedan dan sam samo odlučila da ću da se okušam u nadogradnji noktiju, za početak kao hobi, ali ubrzo se to pretvorilo u strast, jer sam uvidela da u meni budi maštu i izvlači moju kreativnost na površinu. Mogu reći za sebe da sam prava srećnica jer se sada bavim poslom koji je ujedno i moj hobi.
Od 2009. godine se neprestano bavim nadogradnjom noktiju.
U Mađarskoj sam završila šestomesečnu obuku za negu ruku i nadogradnju noktiju i položila stručni ispit za manikir, obučila se za ukrašavanje, bila na časovima vezanim za razne vrste tehnika, učestvovala u kampovima i otvorenim danima kozmetike.
Volim izazove, zbog čega sam učestovavala i u mnogim takmičenjima gde sam osvajala raznorazne nagrade kao i prva mesta.
Pored obuka imam ispunjeno višesatno radno vreme, a vrlo mi je bitno da nokti budu odrađeni precizno, kvalitetnim materijalima i da moje mušterije uvek budu zadovoljne.
Trudim se da se uvek dodatno usavršavam, a potom to stečeno znanje prenesem i na svoje učenike.
Smatram da je istrajnost u ovome vrlo važna, ali i puno vežbe kao i potpunu predanost ovome poslu. Ukoliko je sve ovo prisutno u nama, uspeh je zagarantovan. 

Livia Olajoš
Livia Olajoš

Osnivač