062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD
O nama

O nama

Centar poslovne politike Golden Nailsa jeste upravo – zadovoljna mušterija!

Naši ciljevi:

  • da su vam mušterije u potpunosti zadovoljne
  • da svi žele baš kod Vas.

Kako to da postignete?

Danas već nije dovoljno da samo izučite zanat, nego da svoje znanje uvek iznova usavršavate. Pružamo Vam profesionalne materijale i vrhunsku obuku o najnovijim trendovima gde ćemo Vam preneti svo naše znanje i veštine za izradu istih. Kada uklopite Golden Nails materijal sa znanjem koje ćete steći na našim obukama, bićete među onima koji će svojim mušterijama moći da uvek pokažu neke novine i time će Vam svi biti verni, a i privlačićete nove ljude.

Šta Vam nudimo svojim proizvodima?

Profesionalni kvalitet i uvek zadovoljne mušterije.
Lista proizvoda se iz godine u godinu povećava, a kod osnovnih materijala za izradu veštačkih noktiju uvek vodimo računa i o najnovijim trendovima i tehnikama koje se koriste u datom trenutku, kako bismo bili u mogućnosti da u svakom momentu pružimo adekvatne proizvode našim stručnjacima. I još jedna bitna stvar jeste dizajn pakovanja, na koji takođe posebno obraćamo pažnju, jer sada već i mušterije očekuju da u ovako prestižnom salonu mogu da dobiti samo proizvode u isto tako, prestižnom pakovanju i velika je zabluda da one na to ne obraćaju pažnju.

 

Jakša Aniko
Jakša Aniko
Dozvolite da se predstavim u nekoliko reči. Zovem se Jakša Aniko, živim u Subotici sa suprugom Robikom i našom ćerkom Niki. 
U avgustu 2011. godine sam uz maminu pomoć počela da se bavim manikirom što se od tada pretvorilo u moju veliku strast ali i redovan posao. 
Na početku sam dobijala kako pozitivne, tako i negativne kritike, ali nisam dopustila da me bilo koja od njih sputa od 
cilja. Uvek sam se trudila da uradim što reprezentativnije nokte u što kraćem vremenu tako da ne kvarim kvalitet istih. 
Do danas sam uspela da izradim jednu tehniku uz pomoć koje u roku od sat vremena uspevam da uradim savršeno postojanje i čvrste nokte sa željenim dizajnom mušterije.

Član Golden Nails tima i zajedno sa Kašlik Sintiom činim jak tim edukatora, a iz dana u dan se trudimo da iz učenika izvučemo ono najbolje. 

Pogledaj fotografije mojih radova i ukoliko odlučiš da bi volela da od mene učiš i upoznaš se sa mojim radom i uživo, javi se na moje obuke a ja ću se potruditi da ti prenesem znanje o svim svojim trikovima. 

Moj moto glasi: Brzo i jednostavno izrađeni trajni i reprezentativni nokti.

Facebook profil

https://www.facebook.com/anikonails.jaksa?ref=br_rs

 

Livia Olajoš
Livia Olajoš

Osnivač

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".