KAKO SE NARUČUJU PROIZVODI?
Nudimo Vam četiri opcije za naručivanje:
WEB SHOPputem našeg webshop-a je najbrža i najefikasnija narudžbina. Jednostavno izaberite željeni artikal i kliknete na  KORPU na kraju potvrdite kupovinu. Možete da se registrujete i onda ne morate svaki put da nam ostavite Vaše podatke.
FACEBOOK – Stranica GoldenNails

INSTAGRAMGolden Nails Srbija
TELEFONmožete nas pozvati na broj 062/898-45-48
KAD STIŽE NARUČENA ROBA?
Primljene narudžbine do 13 časova šaljemo istog dana, i narednog dana je kod Vas ( uglavnom u prepodnevnim satima), a narudžbine koje su pristigle posle 13 časova, subotom, nedeljom ili praznicima biće poslate sledećeg prvog radnog dana.

KAKO SE PREUZIMAJU NARUČENI PROIZVODI?
Naručene proizvode šaljemo kurirskom službom na celoj teritoriji Srbije.

NAČINI PLAĆANJA?
POUZEĆEM: iznos za naručeni artikal platite kuriru kad Vam isporuči paket 
 PREKO RAČUNA: svoju porudžbinu možete platiti direktno na naš račun običnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci. Kad dobijemo izveštaj iz naše banke da je iznos proknjižen šaljemo Vam paket.

CENA POŠTARINE?
Poštarina zavisi od iznosa porudžbine:
– za porudžbine od 0 do 7.999 rsd poštarina iznosi 350,-rsd (uplata na račun) ili 450,-rsd (plaćanje pouzećem).
– za narudžbine preko 8.000 mi snosimo poštanske troškove.

 

ŠTA PODRAZUMEVA MODELIRANJE NOKTIJU?
Podrazumeva ojačavanje i produživanje prirodnih noktiju, međutim savremeni preparati omogućuju još i otklanjanje stečene ili urođene nedostatke noktiju i estetsku koreckiju. Pri izradi modelaža moguće je promeniti oblik i dužinu prirodnog nokta što daje majstoru prostor za inovativne kreacije i ukrašavanje bez granica.
Posebno su česti slučajevi da je nokatna ploča suviše mala, primenjuje se tehnika obrnutog frencha (ležište nokta se pokriva neprovidnim make-up gelom koji ima prirodnu  boju nokatne ploče i samim tim optički produžuje noktanu ploču). Konstantno nošenje modelaža potpuno ispravlja i produžuje noktanu ploču jer prirodan nokat zaštićen strukturom modelaža raste bez uticaja spoljnih faktora (lako rešava probleme grickanja noktiju).

NEGA NADOGRAĐENIH NOKTIJU
Svakome je potrebno par dana da se privikne na novu dužinu noktiju, pogotovo ako su produženi nokti krti ili grickani nokti ( kada se otvaraju vrata od kola, fioke, limenke i sl.)
Prilikom obavljanja kućnih poslova bilo bi poželjno koristiti rukavice. Hemijska sredstav koja koristimo za čišćenje kuće mogu da nagrizu kako kožu tako i sam modelaž ( zbog sredstva nokti su menjali boju ili čak otpale).
Redovno koristite ulje za zanoktice. Ono će održavati i hraniti vaše zanoktice, a samim tim i vaše prirodne nokte ispod nadogradnje što doprinosi još lepšem izgledu rada.
Kada imate modelaž, preporučuje se da izbegavate odstranjivač laka za nokte koji sadrži aceton (isušuje i oštećuje nadogradjeni nokat, ali i vaše prirodne nokte) koristete uljani skidač laka.
Nadogradjene nokte možete skraćivati turpijom (nemojte ih seći) ako vam dužina nakon nekog vremena zasmeta.
Nakon 3 do 4 nedelje morate uraditi korekciju, jer sa rastom vašeg nokta, materijal se pomera i samim tim i nokat i modelaž su podložniji oštećenju. Ukoliko ste se odlučili da ne želite više da nosite nadogradjene nokte, posetite vašeg majstora kako bi bili pravilno otklonjeni, jer biste u protivnom mogli ozbiljno da oštetite vaše prirodne nokte.

„DISANJE“ PRIRODNOG NOKTA
Jedan od najvećih zabluda koju i danas možemo čuti da prirodan nokat ne diše ako preko njega nanesemo veštački materijal (gel ili akril).
Svaki profesionalni majstor može da objasni na koji način dolaze korisne materije ka nokatnoj ploči. Vrlo bitnu ulogu u ishrani noktiju ima krvni sistem koji doprema neohodne korisne materije kroz kapilare koji se nalaze neposredno ispod nokatne ploče.

TRAJNOS MODELIRANIH NOKTIJU
Trajnos modelaža je 3 do 4 nedelje, nakon toga bi trebalo uraditi korekciju. Ukoliko jako odužimo rok za korekciju i ako se gel odigne postoji rizik da dođe do infekcije jer se između prirodnog nokta i gela stvara džep u koji zapada prljavština, voda itd. i u vlažnoj sredini podstaknut je razvoj bakterija (lako možemo tako dobiti čak i gljivično oboljenje noktiju).