062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD
Cene i plaćanje

Cene i plaćanje

Sve cene su krajnje, maloprodajne cene,  iskazane u srpskim dinarima (RSD).  Naša firma zadržava pravo na izmene cena koje mogu nastati kao posledica promena na tržištu i promena kursa valute.

Poručene proizvode možete platiti:
 - UNAPRED: uplatom na naš tekući račun 165-0007012106143-30 i nakon naše evidencije o uplati roba će biti spremna za isporuku shodno Vašem izboru.
Napomena:
Ukoliko ne izvršite plaćanje po narudžbenici u roku od 7 dana od dana njenog kreiranja, ista će biti stornirana i obrisana. Nakon isteka perioda od 7 dana plaćanje po toj narudzbenici nije moguće, ali možete napraviti novu narudžbenicu i izvršiti uplatu po njoj.

- POUZEĆEM: nakon predate naručbine dobijate obaveštenje sa informacijama i iznosu naručbe ali isplatu vršite u momentu kad Vam kurir isporuči paket.
KVALITETNI PROIZVODI:
Svi naši gelovi su antialergijski, ne sadrže kiselinu i zadovoljavaju sve Evropske standarde. To su najbitnije karakteristike koje bi istakli, a da se uverite o kvalitet, prepuštamo Vama  da ih isprobate.

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".