062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD

MAGNET ZA LINIJE - Magnet za cat eye efekat - 1kom.

« Nazad na Cat Eye - Magnet Gelovi
MAGNET ZA LINIJE - Magnet za cat eye efekat - 1kom.
Prosečna ocena Oceni proizvod
490, RSD

Očarajte mušterije ovim jednostavnim šablonima. Cat eye magnetnim gelovima biće potpuno omađijani. Gelove možete koristiti i bez magnetisanja kao klasične gelove u boji, dok magnetisanjem možete postići apsolutno fantastične efekte. Bilo da koristite jednostavne ili već unapred pripremljene šablone, dobar efekat neće izostati.

Nakon što ste oblikovali nokte gradivnim gelom, umesto gela u boji nanesite Cat eye gel. Polimerizujte u lampi, nanesite Cat eye u još jednom sloju i pre polimerizovanja približite magnet što je više moguće nokatnoj površini i držite tako 5-10 sekundi. Nakon toga potrebno je što pre polimerizovati kako se dobijeni oblik ne bi slio u jednoličnu boju.
Cateye gelove možete koristiti na više načina.
Možete ga naneti čak i u jednom sloju, čime ćete dobiti slabiji efekat, u dva sloja za jači efekat ili pak u jednom sloju na sloj gela u boji. Na taj način sa jednim gelom možete postići više različitih efekata.

 Primljene porudžbine do 13 časova (od ponedeljka do petka) šaljemo istog dana i dostava na željenu adresu je sutradan. Narudžbine koje su pristigle posle 13 časova, subotom, nedeljom ili praznicima biće poslate sledećeg  prvog radnog dana. 

Cena dostave:

Oceni proizvod
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".