062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD
LOYALTY PROGRAM ZA VIP ČLANOVE

LOYALTY PROGRAM ZA VIP ČLANOVE

VIP KARTICA  je kartica u vlasništvu izdavaoca koja služi korisnicima za prikupljanje bodova po izvršenoj kupovini proizvoda.

Izdavalac: Golden Nails doo. Jovana Mikića 48, Subotica

Korisnik: svaka osoba koja se registruje za VIP LOYALTY PROGRAM i kupio barem jedan proizvod iz našeg asortimana.

Opšte odredbe:
Kartica je u vlasništvu Izdavaoca. Ovim opštim uslovima poslovanja izdavalac određuje prava i obaveze pri korišćenju kartice. Ovi opšti uslovi obavezujući su za izdavaoca i za svakog učesnika VIP LOYALTY PROGRAMA. Kartica se izdaje besplatno, preuzima se na prodajnom mestu ili se šalje na kućnu adresu sa naručenim artiklima. Kartica se izdaje na neodređeno vreme i može se koristititi za vreme trajanja VIP PROGRAMA. Preuzimanjem kartice korisnik prihvata opšte uslove učestvovanja u VIP PROGRAMU.

Prikupljanje bodova:
Kartica služi za prikupljanje bodova te se aktivira prvom kupovinom na prodajnom mestu ili preko interneta. Kartica nije prenosiva, te ne predstavlja sredstvo plaćanja. Za svakih potrošenih 1.000 dinara kupac dobija 1 bod, za kupovinu u vrednosti ispod 1.000 dinara se ne dobija bod. Broj bodova se može pratiti na sajtu www.opremazamanikir.com/korpa.html#ulaz sajtu. Karticu je potrebno pokazati prilikom kupovine na prodajnom mestu ili prilikom kupovine preko web šhopa u NAPOMENU upište broj kartice kako bi se evidentirala kupovina, odnosno ostvarilo pravo na bodovanje. Naknadni unos bodova nije moguć. Bodovi se ne mogu zameniti za novac. Prikupljene bodove korisnik može zameniti za poklone iz aktuelnog kataloga. Pokloni se mogu preuzeti na licu mesta u prodajnom objektu ili se mogu dostavljati na kućnu adresu. Troškovi isporuke poklona su obaveza izdavaoca.

Zaštita ličnih podataka:
Svrha prikupljanja, obrade i prosleđivanja ličnih podataka korisnika je isključivo omogućavanje pogodnosti koje korisniku pruža gore navedeni VIP PROGRAM, te u marketinške svrhe za slanje informacija o prikupljenim bodovima i pogodnostima. Korisnik Kartice prihvata da ga Izdavalac obaveštava o promotivnim aktivnostima i pogodnostima za vreme važenja kartice. Lični podaci korisnika prikupljaju se, obrađuju i koriste u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka, te se ne razmenjuju sa drugim korisnicima.

Izmene Opštih uslova:
Izdavalac zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ukine pojedinačnu karticu, povuče kartice iz opticaja, te da promeni ili u potpunosti ukine elemente VIP PROGRAMA ili celi program bez prethodne najave. Sve izmene i dopune Opštih uslova poslovanja izdavalac će objaviti na internet stranici

 

GOLDEN NAILS OLOVKA - SJAJNA
Trenutno nije dostupan
GOLDEN NAILS OLOVKA - MAT
Trenutno nije dostupan
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".