062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD

XTREME WHITE - Kreč beli - 15g

« Nazad na French gelovi
XTREME WHITE - Kreč beli - 15g
Prosečna ocena Oceni proizvod
990, RSD
BOJA NAKON SUŠENJA: Kreč beli
GUSTINA:
VREME SUŠENJA: 2 minuta u UV lampi

Kreč beli french gel je ređe gustine i visokopigmentisan što omogućava lako iscrtavanje svaršene smile linije. Nanese se u veoma tankom sloju. Ne sadrži kiselinu. Samoporavnajuća osobina omogućava izuzetno lako i precizno nanošenje. Jednako pogodno kako za početnike tako i za profesionalce.

Od sada možete poručiti i tester OVDE.

Pažnja, ovaj opis nije edukacija, već samo kratko uputstvo kako se materijal koristi! Svaki edukator ima svoj princip rada i naš opis može da odstupa od načina na koji ste Vi naučili da radite. Ako želite profesionalno da radite manikir, obratite se stručnom licu za edukaciju.

1.  Dezinfikujte alate, ruke i nokte
2.  Pripremite nokatnu ploču ( pogurajte zanoktice, matirajte noktanu ploču ali ne previše, posebno obratite pažnju na rubove, krajeve i ćoškove, otprašite četkicom za prašinu). 
Dobra priprema nokatne ploče je veoma bitna jer od toga velikim delom zavisi kako će se materijal vezati za nokat i samim tim koliko dugo će ostatiti na noktu. 
3.  Odmastite nokatnu ploču
4. Ako radite:
     IZLIVANJE:
        - Postavite odgovarajući šablon za izlivanje (postoji metalni, papirni, kraći, duži,širi, uži trebate više njih isprobati da biste videli koji Vama najviše odgovara)
         - Nanosite Primer Bazni gel ili Bonder (bezkiselinski primer) zbog boljeg prijanjanja i osušite po uputstvu
         - Nanesite prvi sloj  gradivno ili 3u1 gela pokušavajući što više približiti zanoktice, ali pazite da ih ne dodirnete četkicom i polako vucite sa nokatne ploče na sablon do željene dužine (prvi sloj je tanak kako biste pričvrstili šablon uz nokat i napravili prvobitan oblik)
         - Sušite u UV lampi 2minuta
      NADOGRADNJU TIPSAMA:
        - Zalepite odgovarajuću tipsu (bela, prozirna ili natural), skratite na željenu dužinu, pomoću turpije sravnajte sa nokatnom pločom (ako to tipsa zahteva) i otprašite četkicom za prašinu
        - Nanosite bazni gel Fast&Smart Base Coat zbog boljeg prijanjanja, sušite 30 sekundi u UV lampi i bez fiksiranja nenesite Fast&Smart Clear gel (sušite u UV lampi 1 minut u UV lampi od 36W)
 5. Uzmite lopticu gela i stavite na sredinu nokta i razvucite na željenu dužinu i oblik
 6. Sušite 2 minuta u UV lampi (36W)
 7. Fiksirajte nokat sa fiksatorom gela ili alkoholom od 70% 
 8. Turpijom oblikujte nokat
 9. za trajni francuski manikir nanesite Cover gel kako biste produžili nokatnu ploču i da ne bi se videlo kako izraste nokat, osušite po uputstvu gela, i
 10. Iscrtajte french kraj sa Xtreme White french gelom i osušite u lampi 2 minuta

 11. Nanesite završni gel ili 3u1 kao završni sloj i obavezno pripazite na zatvaranje ivice nokta, sušite 2 minuta ili da biste postigli extra visok sjaj sušite 2x2 minuta u UV lampi
 12. Fiksirajte nokat.

Porudžbine ispod 1000,-rsd. šaljemo nakon uplate. Hvala na razumevanju!

 

Oceni proizvod
Preporučeni proizvodi
COLOR BOOSTER
COLOR BOOSTER
Pojačava intenzitet boja - 30g
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".