062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD
One Step Gelovi - bez fiksiranja

STEELBLUE - P225 - Zelenskasta plava nijansa

« Nazad na One Step Gelovi - bez fiksiranja
STEELBLUE - P225 - Zelenskasta plava nijansa
Prosečna ocena Oceni proizvod
500, RSD
PAKOVANJE: 4,5g
GUSTINA:
VREME SUŠENJA: UV/LED: 60sec. UV: 2 minuta

Sa svojim posebnim osobinama i prednostima serija FAST&SMART ONE STEP TECHNOLOGY otvara novu dimenziju u upotrebi gelova u boji. Zahvaljuljući extremno visokoj pigmentaciji svaka površina će biti pokrivena nanošenjem samo jednog sloja ovih gelova. Može da se koriste za bojenje cele noktane ploče, peskiranje, ukrašavanje One Stroke tehnikom. Njegove specialne komponente obezbeđuju sušenje i visok sjaj bez fiksiranja nakon samo 2 minuta u UV lampi.


  Fast&Smart One Step Technology Vam garantuje brži i jednostavniji rad sa upotrebom manje materijala sa vrhunskim efektima.
  - Pokriva u jednom sloju
  - Ne mora da se briše nakom sušenja (nema lepljikavog sloja)
  - Extra visok sjaj (nije potrebno nanošenje završnog sjaja)
  - Može se koristiti 
za bojenje cele nokatne ploče, ukrašavanja i za One Stroke tehniku

 

Pažnja, ovaj opis nije edukacija, već samo kratko uputstvo kako se materijal koristi! Svaki edukator ima svoj princip rada i naš opis može da odstupa od načina na koji ste Vi naučili da radite. Ako želite profesionalno da radite manikir, obratite se stručnom licu za edukaciju.

1.  Dezinfikujte alate, ruke i nokte
2.  Pripremite nokatnu ploču ( pogurajte zanoktice, matirajte noktanu ploču ali ne previše, posebno obratite pažnju na rubove, krajeve i ćoškove, otprašite četkicom za prašinu). 
Dobra priprema nokatne ploče je veoma bitna jer od toga velikim delom zavisi kako će se materijal vezati za nokat i samim tim koliko dugo će ostatiti na noktu. 
3.  Odmastite nokatnu ploču
4. 
Nanesite bazni gel ili Bonder (bezkiselinski primer) zbog boljeg prijanjanja i osušite po uputstvu
5. 
Nanesite jedan sloj gradivnog gela ili 3u1 gela pokušavajući što više približiti zanoktice, ali pazite da ih ne dodirnete četkicom
6. Osušite po upudstvu gela
7. Nanesite gel u boji u veoma tankom sloju (ako se nanese u debelom sloju neće se osušiti u potpunosti i vremenom može da se oguli)

8. Sušite u UV lampi 2 minuta

 Primljene porudžbine do 13 časova (od ponedeljka do petka) šaljemo istog dana i dostava na željenu adresu je sutradan. Narudžbine koje su pristigle posle 13 časova, subotom, nedeljom ili praznicima biće poslate sledećeg  prvog radnog dana. 

Cena dostave:

Oceni proizvod
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".