062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD

SET - ROCK IT - 4x12ml

« Nazad na Gel lak setovi
SET - ROCK IT - 4x12ml
Prosečna ocena Oceni proizvod
2.160, RSD
PAKOVANJE: 4x12ml
GUSTINA:
VREME SUŠENJA: UV/LED: 60sec. UV: 2 minuta
ZEMLJA POREKLA: EU

Mnogima od vas je teško da odaberete nijansu gel laka i kombinujete boje na osnovu slike, zato smo odlučili da vam pomognemo. Ovaj set smo tako kreirali da su boje u međusobnoj harmoniji, pa ih možete kombinovati i kod prelaza boja jer se lepo mešaju, a ukoliko neko voli da su mu nokti različitih boja ovo će olakšati i kombinovanje i izbor.

Set sadrži 4 boje od 12 ml.

 Fast&Smart Gel lak u boji nanosi se jednostavno kao lak ali je postojan kao gel.

 Može se koristiti na prirodnim noktima, u tom slučaju kao prvi bazni sloj nakon pripreme nanosi se jedan od Fast&Smart rubber baze za gel lak (Super Base, Builder Base ili Cover Base) ili umesto gelova u boji.

Kada nanesete gel lak ravnomerno se raspoređuje i savršeno pokriva u tankom sloju, te ne čini nokat debelim. Rezultat će Vas oduševiti:
✩  nokti dobijaju punoću 
✩  boja je bogata, ravnomerna i izuzetno otporna
✩  nokti su istovremeno elastični i jaki
✩  uz upotrebu Dry Top-a boja ne gubi intenzitet, ne žuti i ne gubi sjaj

 
Boja je visoko pigmentisana tako da naneta čak i u jednom sloju daje savršene rezultate ukoliko kao bazu koristite Cover Base. Na taj način možete dobiti boju koja je za nijansu svetlija, dok nanošenjem dva tanka sloja dobijate tamniju i jaču boju. Koristeći ga na ova dva načina dobijate dve nijanse uz pomoć samo jenog gel laka.

Boja može da odstupa od stvarne boje, u zavisnosti od monitora.
Trudimo se da maksimalno dobro fotografišemo boje (ne popravljamo osvetljenje i nijanse u nekom programu, nego ih nanesemo na nokat, fotografišemo i napravimo sliku i video o njima), međutim i pored toga, boja nije uvek ista na fotografiji kao uživo i može se desiti da nijansa nije 100% ista kada je nanesete na nokat kao na slici, ali ukoliko taj isti nokat fotografišete i pogledate preko telefona, videćete da je to ista ta boja (isprobano).

KLIKNITE NA SLIKU KAKO BISTE POKRENULI VIDEO

1. Pogurajte zanoktice pogurivačem
2. Blago matirajte nokatnu ploču mekanom turpijom granulacije 180 , posebno obratite pažnju na ivice i ćoškove, nakon toga otprašite nokat
3. Nanesite Nail Prep i osušite (otprilike 30 sekundi)
4. Nanesite kiselinski ili bezkiselinski primer i sačekajte otprilike 30 sekundi. Morate znati, ukoliko nanesete i Bonder zbog boljeg priajanja, kod korekcije gel lak ne možete ukloniti skidačem gel laka, već ga morate isturpijati

5. Nanesite jedan od rubber baze i osušite  u kombinovanoj UV/LED lampi 60 sekundi, pod UV lampom 2 minuta- NE FIKSIRATI!
6. Dobro promešajte gel lak u boji i nanesite tanak sloj (prislanjanjem četkice na unutrašnji deo vrha bočice uklonite višak gel laka kako biste dobili pravu količinu), sušite u kombinovanoj UV/LED lampi 60 sekundi, pod UV lampom 2 minuta - NE FIKSIRATI!
7. Nanesite još jedan tanak sloj gel laka (iako kod većine boja nema potrebe) i osušite kao prethodni sloj - NE FIKSIRATI!
8.Nanesite tanak sloj završnog sjaja Dry Top i osušite u kombinovanoj UV/LED lampi 60 sekundi, pod UV lampom 2 minuta (Dry Top ne ostavlja lepljikavi sloj, nema potrebe fiksirati ga)

Pažnja, ovaj opis nije edukacija, već samo kratko uputstvo kako se materijal koristi! Svaki edukator ima svoj princip rada i naš opis može da odstupa od načina na koji ste Vi naučili da radite. Ako želite profesionalno da radite manikir, obratite se stručnom licu za edukaciju.

Pre desetak godina u svetu lepote pojavila se jedna veoma praktična stvar - takozvani gel lak. Od tada sve više njih traži ovo rešenje kod manikira.
Neoboriva je činjenica to da gel lakovi postaju sve traženiji, i sve je više onih žena koje su koristile nadogradnju noktiju gelom, a sad se odlučuje za gel lak.
Međutim još uvek ima puno pitanja, kao i zabluda o gel lakovima...

Šta je zapravo gel lak?
 To je jedna mešavina materijala, koja spaja trajnost gelova u boji sa svojstvom jednostavnosti običnog laka za nokte.

 Šta je uzrok toga da, kod jedne žene gel lak savršeno traje i postojan je, dok kod druge uopšte ne?
 Proizvođači svakodnevno unapređuju tehnologiju, mada su mišljenja o trajnosti gel laka i dalje podeljena.
 Ima žena koje su dugo nosile gelom nadograđene nokte bez problema u vidu podizanja gela od noktane ploče, dok su se problemi prilikom prelaska na gel lak odmah pojavili. Nanet sloj je već nakon par dana počeo da puca i odvaja se od noktiju.
Dok s druge strane, ima dosta žena kojima gel lak savršeno traje par nedelja i koje su u potpunosti zadovoljne. Ruke su im i posle nekoliko nedelja negovane i praktično ne treba ništa da preduzimaju po tom pitanju.
 Ukoliko gel lak nakon par dana popuca i otpadne, nemojte odmah osuditi osobu koja je radila manikir ili proizvod. Postoji verovatnoća da je do toga došlo jer da Vaši nokti jednostavno nisu pogodni za nanošenje gel laka.
 Dok trajnost običnog gela zavisi samo od brzine rasta noktiju, trajnost gel laka zavisi i od kvaliteta istih. Stanje noktiju u mnogome određuje trajnost i kvalitet gel laka. Iz iskustva možemo reći da će gel lak duže trajati na noktima onih žena kojima i običan lak duže traje na noktima.
 Pored svega toga, veliku ulogu igra i Vaše zanimanje, odnosno kućni poslovi.

 Na kakvim noktima će gel lak ostati dugo trajan?
 Samim pogledom na nokte ne može se reći da li će oni izdržati gel lak ili ne.
 Ako su nokti jaki I zdravi gel lak će najverovatnije trajati 3-4 nedelja, ali ukoliko su nokti slabi, tanki, ili eventualno sa nekim povredama, verovatnije je da gel lak neće dugo izrdžati na njima. Toj osobi preporučljivija izrada veštačkih noktiju gel tehnikom ili pak take off gelom nakon čega se može naneti gel lak (to je najbolji način da se garantovano i na tankim noktima duže vreme održi manikir izrađen gel lakom). Take off gel isto možete ukloniti skidačem gel laka.

 Da li mogu mešati običan gel sa gel lakom?
 Ukoliko odradimo nokte običnim gelom I kao završni sloj nanesemo gel lak, nećemo pogrešiti, samo se prilikom korekcije ne možemo ukloniti skidačem gel laka već radimo standardnu korekciju.
To se radi na sledeci način:
- Pripremite nokte. Potisnite kožicu zanoktica, blago matiranje nokatne ploče turpijanjem i na kraju detaljno otprašivanje.
- Nail Prep-om odmastite nokatnu ploču, pa čak ukoliko postoji potreba koristite i primer sa kiseliom (ako su masni nokti), koji će savršeno pripremiti i odmastiti nokatnu ploču.
- Nanesite Bonder (bezkiselinski primer) I ostavite da se potpuno osuši
- Nanesite tanak sloj gradivnog gela ili pak 3u1 gel (običan gel ili pak take off) na nokatnu ploču što bliže korenu nokta, ali da ipak ne dodiruje kožu. Osušite u lampi.
- Nanesite u tankom sloju prvi sloj lak gela, sa laganim pokretima četkice. Osušite u UV ili LED lampi.
- Za savršeno prekrivanje ponovite nanošenje lak gela u tankom sloju, takođe laganim pokretima četkice, identično kao prvi sloj pa potom i to polimerizujte.
 -Nakon sušenja nanosimo završni sloj gel laka i to takođe polimerizovati.
- Na kraju ako postoji,  lepljivi sloj skidate fiksatorom.
Na ovaj način dobijate dugotrajne, tanke nokte sa prirodnim izgledom.

Da li je gel lak bolje rešenje od gela?
 Ukoliko ste se jako vezali za ideju da želite gel lak, jer smatrate da je prirodniji materijal od klasičnog gela i da neće uništiti Vaše nokte, moramo da Vas ipak razočaramo...
 Pre nanošenja gel laka takođe moraju da se matiraju nokti turpijom i konstantno skidanje gel laka može uzrokovati stanjivanje nokta. Ne radi se o tome da nije dobro koristiti gel lak, naprotiv, više nam se dopada od gelova u boji, jer je u praktičnijem pakovanju i tanji je kad se nanese pa samim tim izgleda i prirodnije ali gel lak nije za svakoga. 

 Ukoliko imate tanke i krhke nokte sklone lomljenju, a ipak želite trajne i prirodnog izgleda vestačke nokte, slobodno se prepustite iskusnom manikiru i njegovim stečenim veštinama. Nećete pogrešiti ukoliko dozvolite da Vam ojača nokte tankim slojem gela, na koji će potom naneti gel lak.
 Isprobajte i uverite se i sami u trajnost i efekat prirodnosti!

   

Porudžbine ispod 1000,-rsd. šaljemo nakon uplate. Hvala na razumevanju!

 

Oceni proizvod
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".