062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD

PRAVILNO POSTAVLJANJE ŠABLONA - Korak po korak

« Nazad na Osnovna tehnika
PRAVILNO POSTAVLJANJE ŠABLONA - Korak po korak
Kreator: Szintia Kaslik

 Koraci su mi uglavnom jasni, međutim još uvek ne nalazite nikakav šablon koji savršeno leže na nokat. Možete li mi pomoći u vezi toga?
 Nažalost, nije šablon „glavni krivac“ u svemu. Nešto što se zove savršeni šablon ne postoji. To jeste, da svaki šablon mora da: ima dovoljan jak lepljivi sloj, da bude dovoljno tvrd, ali i savitljiv radi željene forme, ali i uprkos tome svemu, ukoliko se još uvek niste uveštili u postavljanju šablona on neće dobro „legati“ na nokat.
 Precizno i pravilno postavljanje šablona prilikom produživanja noktiju jedan je od najvažnijih koraka. Ukoliko između šablona i prirodnog nokta postoji i najmanji zazor, više ne postoji način da se nokat izlije bez brazdi, što se ni estetski, ni statički ne sme dozvoliti. Prirodni nokat treba se u potpunosti skrati dokle god je to moguće, dok se šablon namešta tik pod njega i oblikuje se na željenu formu kako bi nokat dobio oblik kakav se traži. Vrlo je važno i uvek naglašavamo to da šablon mora biti ravno postavljen.
 S obzirom da se savršeno postavljanje šablona ne može rečima objasniti, odlučili smo da postupak prikažemo kroz detaljan video gde ćete biti upoznati sa svim koracima i nadamo se da ćemo time pomoći svima onima koji su željni novog znanja.
Želimo vam prijatno učenje i lepe nokte. 

KLIKNITE NA SLIKU KAKO BISTE POKRENULI VIDEO

Porudžbine ispod 1000,-rsd. šaljemo nakon uplate. Hvala na razumevanju!

 

Oceni proizvod
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".