062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD

PINK DREAM - Cat Eye - 4,5g

« Nazad na Cat Eye - Magnet Gelovi
PINK DREAM - Cat Eye - 4,5g
Prosečna ocena Oceni proizvod
400, RSD
PAKOVANJE: 4,5g
GUSTINA:
VREME SUŠENJA: UV/LED: 60sec. UV: 2 minuta

 Jedinstveni efekat na Vašim noktima uz pomoć fenomenalnih Golden Nails Cat Eye gelovima. Možete ih naneti preko Vama drage boje (bela, crna, crvena itd) ili ih nanesite samostalno u dva sloja- izbor je na Vama.
 Kada završite sa nanošenjem boja upotrebite Cat Eye magnet ili Cat Eye olovku kako biste dobili taj jedinstveni efekat presijavanja njegovim prevlačenjem preko površine nanetog gela.
 Mogu da se koriste sami za sebe, a mazanjem preko neke druge boje dobijate fenomenalan efekat mačijeg oka. Kombinovanje sa drugim bojama ograničava samo vaša mašta.
 Mi smo vam kroz video predstavili kako izgleda Cat Eye gel namazan na crnu osnovu.

KLIKNITE NA SLIKU KAKO BISTE POKRENULI VIDEO

Nakon što ste oblikovali nokte gradivnim gelom, umesto gela u boji nanesite Cat eye gel. Polimerizujte u lampi, nanesite Cat eye u još jednom sloju i pre polimerizovanja približite magnet što je više moguće nokatnoj površini i držite tako 5-10 sekundi. Nakon toga potrebno je što pre polimerizovati kako se dobijeni oblik ne bi slio u jednoličnu boju.

Cateye gelove možete koristiti na više načina.
Možete ga naneti čak i u jednom sloju, čime ćete dobiti slabiji efekat, u dva sloja za jači efekat ili pak u jednom sloju na sloj gela u boji. Na taj način sa jednim gelom možete postići više različitih efekata.

KLIKNITE NA SLIKU KAKO BISTE POKRENULI VIDEO

Porudžbine ispod 1000,-rsd. šaljemo nakon uplate. Hvala na razumevanju!

 

Oceni proizvod
Preporučeni proizvodi
MAGNET
MAGNET
Magnet - 1kom.
DRY TOP - 10ml
DRY TOP - 10ml
Elastičan završni sjaj bez fiksiranja
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".