062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD

MONOPHASE - 3U1 - Tester - 5g

« Nazad na Testeri
MONOPHASE - 3U1 - Tester - 5g
Prosečna ocena Oceni proizvod
300, RSD
BOJA NAKON SUŠENJA: 100% kristalno proziran
GUSTINA:
VREME SUŠENJA: UV: 2 minuta, WHITE UV/LED: 60sekundi

 Gel za sve 3 faze (bazni, gradivni i završni). Idealan za izlivanje, nadogradnju kao i za ojačavanje prirodnih noktiju. Gel je visokog sjaja, ostaje 100% proziran nakon sušenja te odličan i kao završni sloj i ne žuti. Ne sadrži kiselinu. Samoporavnajuća osobina omogućava izuzetno lako i precizno nanošenje, jednako pogodno kako za početnike tako i za profesionalce.

Pažnja, ovaj opis nije edukacija, već samo kratko uputstvo kako se materijal koristi! Svaki edukator ima svoj princip rada i naš opis može da odstupa od načina na koji ste Vi naučili da radite. Ako želite profesionalno da radite manikir, obratite se stručnom licu za edukaciju.

1.  Dezinfikujte alate, ruke i nokte
2.  Pripremite nokatnu ploču ( pogurajte zanoktice, matirajte noktanu ploču ali ne previše, posebno obratite pažnju na rubove, krajeve i ćoškove, otprašite četkicom za prašinu). 
Dobra priprema nokatne ploče je veoma bitna jer od toga velikim delom zavisi kako će se materijal vezati za nokat i samim tim koliko dugo će ostatiti na noktu. 
3.  Odmastite nokatnu ploču
4. Ako radite:
     IZLIVANJE:
        - Postavite odgovarajući šablon za izlivanje (postoji metalni, papirni, kraći, duži,širi, uži trebate više njih isprobati da biste videli koji Vama najviše odgovara)
         - Nanosite bazni gel ili Bonder (bezkiselinski primer) zbog boljeg prijanjanja i osušite po uputstvu
         - Nanesite prvi sloj Monophase 3u1 gela pokušavajući što više približiti zanoktice, ali pazite da ih ne dodirnete četkicom i polako vucite sa nokatne ploče na sablon do željene dužine (prvi sloj je tanak kako biste pričvrstili šablon uz nokat i napravili prvobitan oblik)
         - Sušite u UV lampi 2 minuta
      NADOGRADNJU TIPSAMA:
        - Zalepite odgovarajuću tipsu (bela, prozirna ili natural), skratite na željenu dužinu, pomoću turpije sravnajte sa nokatnom pločom (ako to tipsa zahteva) i otprašite četkicom za prašinu
        - Nanosite bazni gel zbog boljeg prijanjanja, sušite 30 sekundi u UV lampi i bez fiksiranja nanesite 3u1 gel na ceo nokat
 5. Uzmite lopticu gela i stavite na sredinu nokta i razvucite na željenu dužinu i oblik
 6. Sušite 2 minut u UV lampi (36W)
 7. Fiksirajte nokat sa fiksatorom gela ili alkoholom od 70% 
 8. Turpijom oblikujte nokat
 9. Ako pravite:
      - NOKAT U BOJI nanesite gel u boji i osušite po uputstvu gela
      - TRAJNI FRANCUSKI MANIKIR nanesite Cover gel, osušite po uputstvu gela, iscrtajte french kraj sa gelom za Francuski manikir, osušite po uputstvu gela
 10. Nanesite ponovo Monophase 3u1 gel kao završni sloj i obavezno pripazite na zatvaranje ivice nokta, sušite 2 minuta u UV lampi
 11. Fiksirajte nokat.

 Primljene porudžbine do 13 časova (od ponedeljka do petka) šaljemo istog dana i dostava na željenu adresu je sutradan. Narudžbine koje su pristigle posle 13 časova, subotom, nedeljom ili praznicima biće poslate sledećeg  prvog radnog dana. 

Cena dostave:

Oceni proizvod
Preporučeni proizvodi
MONOPHASE
MONOPHASE
Proziran - 15g
MONOPHASE
MONOPHASE
Proziran - 30g
MONOPHASE
MONOPHASE
Proziran - 50g
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".