062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD

Gradivni gelovi

  Gradivni UV gelovi su idealni za izlivanje, nadogradnju kao i za ojačavanje prirodnih noktiju. Odlično prijanjaju na prirodne nokte i obezbeđuju postojanost i dugotrajne nokte. Gelovi imaju visok sjaj, ne žute, u potpunosti su antialergijski i ne sadrže kiselinu. Samoravnajuća osobina omogućava izuzetno lako i precizno nanošenje, ne zahteva puno turpijanja ( samim tim možete ubrzati korekciju) i veoma su fleksibilni nakon sušenja. Zbog izuzetnog svojstva puno olakšan i ubrza rad, jednako su pogodni kako za početnike tako i za profesionalce.

   UPOTREBA: Pipremite nokatnu ploču (dezinfikujte alata, ruke, prste i nokte, pogurajte zanoktice, blago matirajte noktanu ploču turpijom i otprašite četkicom), nanesite primer ili bonder (bezkiselinski primer) za odmašćivanje i nanesite bazni gel, te nakon sušenja nanesite gradivni gel u onoliko slojeva koliko procenite da je potrebno. Između nanosa više slojeva gela nije potrebno odmastiti fiksirom ili akoholom tek kad završite modeliranje i želite formirati oblik turpijom. Vreme sušenja u UV lampi (od 36W) 2 minuta.

STRONG GEL
STRONG GEL
Super gust - 15g
MILKY PINK
MILKY PINK
Mlečno rozi gradivni gel - 15g
MILKY PINK
MILKY PINK
Mlečno rozi gradivni gel - 30g
MILKY PINK
MILKY PINK
Mlečno rozi gradivni gel - 50g
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".