062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD
Fast&Smart Linija

FAST&SMART LED - 50g

« Nazad na Fast&Smart Linija
FAST&SMART LED - 50g
Prosečna ocena Oceni proizvod
2.100, RSD
BOJA NAKON SUŠENJA: 100% kristalno proziran
GUSTINA:
VREME SUŠENJA: 30-60 seskundi u LED lampi (u zavisnosti od jačine lampe)

Idealan za izlivanje, nadogradnju kao i za ojačavanje prirodnih noktiju. Specijalna formula garantuje visok sjaj i elastičnost noktima. Ostaje 100% kristalno proziran nakon sušenja. Samonivelirajuća osobina omogućava izuzetno lako i precizno nanošenje gela. Ne sadrži kiselinu. Veoma lako se turpija i brzo se suši, samim tim ubrzava proces korekcije. Jednako pogodan kako za početnike tako i za profesionalce.

Pažnja, ovaj opis nije edukacija, već samo kratko uputstvo kako se materijal koristi! Svaki edukator ima svoj princip rada i naš opis može da odstupa od načina na koji ste Vi naučili da radite. Ako želite profesionalno da radite manikir, obratite se stručnom licu za edukaciju.

1.  Dezinfikujte alate, ruke i nokte
2.  Pripremite nokatnu ploču ( pogurajte zanoktice, matirajte noktanu ploču ali ne previše, posebno obratite pažnju na rubove, krajeve i ćoškove, otprašite četkicom za prašinu). 
Dobra priprema nokatne ploče je veoma bitna jer od toga velikim delom zavisi kako će se materijal vezati za nokat i samim tim koliko dugo će ostatiti na noktu. 
3.  Odmastite nokatnu ploču
4. Ako radite:
     IZLIVANJE:
        - Postavite odgovarajući šablon za izlivanje (postoji metalni, papirni, kraći, duži,širi, uži trebate više njih isprobati da biste videli koji Vama najviše odgovara)
         - Nanosite bazni gel Fast&Smart  Base Coat ili Bonder (bezkiselinski primer) zbog boljeg prijanjanja i osušite po uputstvu
         - Nanesite prvi sloj  Fast&Smart LED gela pokušavajući što više približiti zanoktice, ali pazite da ih ne dodirnete četkicom i polako vucite sa nokatne ploče na sablon do željene dužine (prvi sloj je tanak kako biste pričvrstili šablon uz nokat i napravili prvobitan oblik)
         - Sušite u LED lampi 30-60 sekundi (u zavisnosti od jačine lampe
      NADOGRADNJU TIPSAMA:
        - Zalepite odgovarajuću tipsu (bela, prozirna ili natural), skratite na željenu dužinu, pomoću turpije sravnajte sa nokatnom pločom (ako to tipsa zahteva) i otprašite četkicom za prašinu
        - Nanosite bazni gel Fast&Smart Base Coat zbog boljeg prijanjanja, sušite 30 sekundi u UV lampi i bez fiksiranja nenesite Fast&Smart LED gel (sušite u LED lampi 30-60 sekundi, u zavisnosti od jačine lampe)
 5. Uzmite lopticu gela i stavite na sredinu nokta i razvucite na željenu dužinu i oblik
 6. Sušite 30-60 ssekundi u LED lampi (zavisnosti od jačine lampe)
 7. Fiksirajte nokat sa fiksatorom gela ili alkoholom od 70% 
 8. Turpijom oblikujte nokat
 9. Ako pravite:
      - NOKAT U BOJI nanesite gel u boji i osušite po uputstvu gela
      - TRAJNI FRANCUSKI MANIKIR nanesite Cover gel, osušite po uputstvu gela, iscrtajte french kraj sa gelom za Francuski manikir, osušite po uputstvu gela
 10. Nanesite ponovo Fast&Smart Clear gel kao završni sloj i obavezno pripazite na zatvaranje ivice nokta, sušite 1 minut ili da biste postigli extra visok sjaj sušite 2 minuta u UV lampi
 11. Fiksirajte nokat.

 

 Primljene porudžbine do 13 časova (od ponedeljka do petka) šaljemo istog dana i dostava na željenu adresu je sutradan. Narudžbine koje su pristigle posle 13 časova, subotom, nedeljom ili praznicima biće poslate sledećeg  prvog radnog dana. 

Cena dostave:

Oceni proizvod
Preporučeni proizvodi
KOSA GEL ČETKICA
KOSA GEL ČETKICA