062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD

FAST&SMART CLEAR - Tester - 7g

« Nazad na Testeri
FAST&SMART CLEAR - Tester - 7g
Prosečna ocena Oceni proizvod
300, RSD
BOJA NAKON SUŠENJA: 100% kristalno proziran
GUSTINA:
VREME SUŠENJA: 60-90 sec. u UV lampi (36W)

 Idealan za izlivanje, nadogradnju kao i za ojačavanje prirodnih noktiju. Specijalna formula garantuje visok sjaj i elastičnost noktima. Ostaje 100% kristalno proziran nakon sušenja. Samonivelirajuća osobina omogućava izuzetno lako i precizno nanošenje gela. Ne sadrži kiselinu. Veoma lako se turpija i brzo se suši, samim tim ubrza proces korekcije. Jednako pogodan kako za početnike tako i za profesionalce.

 DOBIJE SE 1 KUTIJICA OD 7g!

Pažnja, ovaj opis nije edukacija, već samo kratko uputstvo kako se materijal koristi! Svaki edukator ima svoj princip rada i naš opis može da odstupa od načina na koji ste Vi naučili da radite. Ako želite profesionalno da radite manikir, obratite se stručnom licu za edukaciju.

1.  Dezinfikujte alate, ruke i nokte
2.  Pripremite nokatnu ploču ( pogurajte zanoktice, matirajte noktanu ploču ali ne previše, posebno obratite pažnju na rubove, krajeve i ćoškove, otprašite četkicom za prašinu). 
Dobra priprema nokatne ploče je veoma bitna jer od toga velikim delom zavisi kako će se materijal vezati za nokat i samim tim koliko dugo će ostatiti na noktu. 
3.  Nanesite Nail Prep u tankom sloju, ostavite da se u potpunosti osuši (od prilike 30 sekundi)
4. Ako radite:
     IZLIVANJE:
        - Postavite odgovarajući šablon za izlivanje (postoji metalni, papirni, kraći, duži,širi, uži trebate više njih isprobati da biste videli koji Vama najviše odgovara)
         - Nanesite bazni gel ili Primer bez kiseline ili Fast&Smart  Base Coat  zbog boljeg prijanjanja i osušite po uputstvu
         - Nanesite prvi sloj  Fast&Smart Clear gela pokušavajući što više približiti zanoktice, ali pazite da ih ne dodirnete četkicom i polako vucite sa nokatne ploče na sablon do željene dužine (prvi sloj je tanak kako biste pričvrstili šablon uz nokat i napravili prvobitan oblik)
         - Sušite u UV lampi 1minut
      NADOGRADNJU TIPSAMA:
        - Zalepite odgovarajuću tipsu (bela, prozirna ili natural), skratite na željenu dužinu, pomoću turpije sravnajte sa nokatnom pločom (ako to tipsa zahteva) i otprašite četkicom za prašinu
        - Nanesite bazni gel ili Primer bez kiseline ili Fast&Smart  Base Coat  zbog boljeg prijanjanja i osušite po uputstvu
 5. Uzmite lopticu gela i stavite na sredinu nokta i razvucite na željenu dužinu i oblik
 6. Sušite 1 minut u UV lampi (36W)
 7. Fiksirajte nokat sa fiksatorom gela ili alkoholom od 70% 
 8. Turpijom oblikujte nokat
 9. Ako pravite:
      - NOKAT U BOJI nanesite gel u boji i osušite po uputstvu gela
      - TRAJNI FRANCUSKI MANIKIR nanesite Cover gel, osušite po uputstvu gela, iscrtajte french kraj sa gelom za Francuski manikir, osušite po uputstvu gela
 10. Nanesite ponovo Fast&Smart Clear gel kao završni sloj i obavezno pripazite na zatvaranje ivice nokta, sušite 1 minut ili da biste postigli extra visok sjaj sušite 2 minuta u UV lampi
 11. Fiksirajte nokat.

 

 Primljene porudžbine do 13 časova (od ponedeljka do petka) šaljemo istog dana i dostava na željenu adresu je sutradan. Narudžbine koje su pristigle posle 13 časova, subotom, nedeljom ili praznicima biće poslate sledećeg  prvog radnog dana. 

Cena dostave:

Oceni proizvod
Preporučeni proizvodi
FAST&SMART CLEAR
FAST&SMART CLEAR
3u1 UV gel - 50g
FAST&SMART CLEAR
FAST&SMART CLEAR
3u1 UV gel - 30g
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".