062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD
Fast&Smart Linija

FAST&SMART CLEAR - 3u1 UV gel - 50g

« Nazad na Fast&Smart Linija
FAST&SMART CLEAR - 3u1 UV gel - 50g
Prosečna ocena Oceni proizvod
1.850, RSD
BOJA NAKON SUŠENJA: 100% kristalno proziran
GUSTINA:
VREME SUŠENJA: 60-90 sec. u UV lampi (36W)

 Idealan za izlivanje, nadogradnju kao i za ojačavanje prirodnih noktiju. Specijalna formula garantuje visok sjaj i elastičnost noktima. Ostaje 100% kristalno proziran nakon sušenja. Samonivelirajuća osobina omogućava izuzetno lako i precizno nanošenje gela. Ne sadrži kiselinu. Veoma lako se turpija i brzo se suši, samim tim ubrza proces korekcije. Jednako pogodan kako za početnike tako i za profesionalce. 

Pažnja, ovaj opis nije edukacija, već samo kratko uputstvo kako se materijal koristi! Svaki edukator ima svoj princip rada i naš opis može da odstupa od načina na koji ste Vi naučili da radite. Ako želite profesionalno da radite manikir, obratite se stručnom licu za edukaciju.

1.  Dezinfikujte alate, ruke i nokte
2.  Pripremite nokatnu ploču ( pogurajte zanoktice, matirajte noktanu ploču ali ne previše, posebno obratite pažnju na rubove, krajeve i ćoškove, otprašite četkicom za prašinu). 
Dobra priprema nokatne ploče je veoma bitna jer od toga velikim delom zavisi kako će se materijal vezati za nokat i samim tim koliko dugo će ostatiti na noktu. 
3.  Odmastite nokatnu ploču
4. Ako radite:
     IZLIVANJE:
        - Postavite odgovarajući šablon za izlivanje (postoji metalni, papirni, kraći, duži,širi, uži trebate više njih isprobati da biste videli koji Vama najviše odgovara)
         - Nanosite bazni gel Fast&Smart  Base Coat ili Bonder (bezkiselinski primer) zbog boljeg prijanjanja i osušite po uputstvu
         - Nanesite prvi sloj  Fast&Smart Clear gela pokušavajući što više približiti zanoktice, ali pazite da ih ne dodirnete četkicom i polako vucite sa nokatne ploče na sablon do željene dužine (prvi sloj je tanak kako biste pričvrstili šablon uz nokat i napravili prvobitan oblik)
         - Sušite u UV lampi 1minut
      NADOGRADNJU TIPSAMA:
        - Zalepite odgovarajuću tipsu (bela, prozirna ili natural), skratite na željenu dužinu, pomoću turpije sravnajte sa nokatnom pločom (ako to tipsa zahteva) i otprašite četkicom za prašinu
        - Nanosite bazni gel Fast&Smart Base Coat zbog boljeg prijanjanja, sušite 30 sekundi u UV lampi i bez fiksiranja nenesite Fast&Smart Clear gel (sušite u UV lampi 1 minut u UV lampi od 36W)
 5. Uzmite lopticu gela i stavite na sredinu nokta i razvucite na željenu dužinu i oblik
 6. Sušite 1 minut u UV lampi (36W)
 7. Fiksirajte nokat sa fiksatorom gela ili alkoholom od 70% 
 8. Turpijom oblikujte nokat
 9. Ako pravite:
      - NOKAT U BOJI nanesite gel u boji i osušite po uputstvu gela
      - TRAJNI FRANCUSKI MANIKIR nanesite Cover gel, osušite po uputstvu gela, iscrtajte french kraj sa gelom za Francuski manikir, osušite po uputstvu gela
 10. Nanesite ponovo Fast&Smart Clear gel kao završni sloj i obavezno pripazite na zatvaranje ivice nokta, sušite 1 minut ili da biste postigli extra visok sjaj sušite 2 minuta u UV lampi
 11. Fiksirajte nokat.

 

 Primljene porudžbine do 13 časova (od ponedeljka do petka) šaljemo istog dana i dostava na željenu adresu je sutradan. Narudžbine koje su pristigle posle 13 časova, subotom, nedeljom ili praznicima biće poslate sledećeg  prvog radnog dana. 

Cena dostave:

Oceni proizvod
Ivana R.
29. 06. 2016.
Odličan
Gel je zaista odličan. Malo redji od fs rosa ali ja vise volim raditi sa redjim gelovima.
Tamara
05. 04. 2017.
Prezadovoljna
Prezadovoljna sam sa vasim gelom f&s clear 3u1 , fantasticno se izliva, ne klizi sa sablona i sto je najbolje fino se razmazuje i ima odlican sjaj i ni jedna musterija mi se nije zalila da je nesto pece.
Preporučeni proizvodi
ALPINE SNOW - P10
ALPINE SNOW - P10
Extra pigmentisan kreč beli
PRSTEN TURPIJE - Grube
PRSTEN TURPIJE - Grube
Granulacija 80