062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD
① PRIPREMA - tečnosti i bazni gelovi

FAST&SMART BASE COAT - 4. korak

« Nazad na ① PRIPREMA - tečnosti i bazni gelovi
FAST&SMART BASE COAT - 4. korak
Prosečna ocena Oceni proizvod
690, RSD
PAKOVANJE: 15ml
GUSTINA:
VREME SUŠENJA: 30 sekundi u UV lampi

Fast&Smart bazni uv gel ostavlja snažan prianjajući sloj između nokatne ploče i uv gela ili akril gela, što garantuje da će nokti ostati trajni i do 6 nedelja čak i na najproblematičnijim noktima (naravno, podrazumeva se da priprema mora biti pravilna).

✩ 
specijalna formula obezbeđuje extremno jako prijanjanje i dugotrajnost
✩ retke gustine koji omogućava precizno nanošenje i brzo sušenje
✩ široka, zaobljena četkica za brzo i  savršeno nanošenje
✩ polimerizacija u uv/led lampi 60 sekundi
✩ idealno rešenje i za problematične nokte

 Primer gel se nanosi na pripremljenu nokatnu ploču. Nakon polimerizacije u UV lampi BEZ fiksiranja nanesite gradivni ili 3u1 uv gel jer zahvaljujući posebnom sastavu privuče ka sredini nokta naredni sloj gela i tako sprečava zadebljanje i nakupljane gela pri zanoktice. Fiksiranjem izgubi taj sposobnost.
 Fiksiranje Primer gela se preporučuje samo kada je naredni sloj gel u boji ili gel lak.
 

Pažnja, ovaj opis nije edukacija, već samo kratko uputstvo kako se materijal koristi! Svaki edukator ima svoj princip rada i naš opis može da odstupa od načina na koji ste Vi naučili da radite. Ako želite profesionalno da radite manikir, obratite se stručnom licu za edukaciju.
 

1. Sterilisanje ruku mušterije, svojih ruku, kao i alata
2. Temeljno potiskivanje i uklanjanje zanoktica
3. Temeljno matiranje prirodne nokatne ploče turpijom granulacije 180
4. Nanošenje nail prep tečnost u obliku laka ili spreja, čime dehidrirate nokatnu ploču, balansirate njihovu pH vrednost i sprečavate pojavu gljivica. Važno je sačekati da se potpuno osuši, a to ćete videti potpunim izbeljivanjem nokatne ploče nakon otprilike 30 sekundi. Ukoliko to ne sačekate, i to može indukovati odvaljivanje gela od nokatne ploče.
5. Pažljivo nanosite kiselinski primer ne dodirujući zanoktice (dodirivanjem kože zanoktica može doći do ozbiljnih povreda i izaziva jako štipanje). Ima onih koji zaobiđu nanošenje kiselinskog primera, u tom slučaju mogu slobodno da koriste bezkiselinski (koji pokriva dve funkcije, odmašćuje i funkcioniše kao dvostrani lepak između gela i nokatne ploče), međutim kod problematičnih i jako vlažnih noktiju obavezan je kiselinski primer. Potrebno je sačekati njegovo potpuno sušenje što traje oko 30 sekundi, gde kod korišćenja kiselinskog prajmera nokatna ploča pobeli, a kod bezkiselinskog ne.
6. Ukoliko koristite kiselinski primer, sledeći korak je nanošenje tečnosti koja potpomaže prianjanje a to je Bonder. Nanosimo ga u sasvim maloj količini, nema potrebe preterivati, jer ukoliko nanesete previše, to ne znači da će prianjanje biti jače, čak šta više, može uzrokovati odvaljivanje gela.
7. Kao poslednji korak, “betoniranje” noktiju kako bismo bili u potpunosti sigurni da nokti neće ni mrdnuti nanošenje baznog gela koji se polimerizuje pod uv lampom. Vreme polimerizacije je 1 minut.

Porudžbine ispod 1000,-rsd. šaljemo nakon uplate. Hvala na razumevanju!

 

Oceni proizvod
Preporučeni proizvodi
FAST&SMART NAIL PREP
FAST&SMART NAIL PREP
Dehidrator - 1. korak
KOKOS 100ml
KOKOS 100ml
Cleaner - Fiksator gela
DRY TOP
DRY TOP
Elastičan završni sjaj bez fiksiranja - 12ml
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".