062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD

COLOR BOOSTER - Pojačava intenzitet boja - 30g

« Nazad na 3u1 gelovi
COLOR BOOSTER - Pojačava intenzitet boja - 30g
Prosečna ocena Oceni proizvod
1.490, RSD
BOJA NAKON SUŠENJA: Blago ljubičasta nijansa (pojača intenzitet boja)
GUSTINA:
VREME SUŠENJA: 2 minuta u UV lampi

Gel sa specijalnom formulom za intenzivne boje za sve 3 faze (bazni, gradivni i završni). Idealan za izlivanje, nadogradnju kao i za ojačavanje prirodnih noktiju.
Gel je visokog sjaja, a svojom specijalnom formulom pojačava intenzitet boja nakon sušenja te je odličan i kao završni sloj i ne žuti. Odličan je kod ugradnje šljokica,  kao i za french ili gel u boji. 

Ne sadrži kiselinu. 
Ne peče za vreme polimerizacije, odličan za savijanje (pinchovanje)
Samoporavnajuća osobina omogućava izuzetno lako i precizno nanošenje, jednako pogodno kako za početnike tako i za profesionalce.

Od sada možete poručiti i tester OVDE.

Pažnja, ovaj opis nije edukacija, već samo kratko uputstvo kako se materijal koristi! Svaki edukator ima svoj princip rada i naš opis može da odstupa od načina na koji ste Vi naučili da radite. Ako želite profesionalno da radite manikir, obratite se stručnom licu za edukaciju.

1.  Dezinfikujte alate, ruke i nokte
2.  Pripremite nokatnu ploču ( pogurajte zanoktice, matirajte noktanu ploču turpijom granulacije 180, ali ne previše!, posebno obratite pažnju na rubove, krajeve i ćoškove, otprašite četkicom za prašinu). 
Dobra priprema nokatne ploče je veoma bitna jer od toga velikim delom zavisi kako će se materijal vezati za nokat i samim tim koliko dugo će ostatiti na noktu. 
3. Premažite ili naprskajte celu nokatnu površinu Nail Prep-om (način na koji ćete to uraditi zavisi od pakovanja u kakvom ste kupili, ukoliko je boca u pitanju sa četkicom, nemote nikada da mućkate tečnost jer će četkica da pokupi svu prašinu koja se nataložila na dnu bočice i ona će sva da se nalepi na nokat). Blagim pokretima poput lepeze osušite nokte sve dok se u potpunosti ne izbele
4. Pažljivo nanesite kiselinski prajmer, jako vodeći računa da ne dođe u dodir sa kožom ni najmanje. Osušite na isti način kao i Nail prep, dok nokatna ploča ne izbeli
5. Na celu nokatnu površinu u tankom sloju nanesite Bonder, sredstvo koje poboljšava prianjanje, (nema potrebe za debeljim slojem, jer zbog toga gel neće jače prianjati) i ostavite da se osuši na vazduhu oko 30 sekundi

6. Postavite šablon za izlivanje (postoji metalni, papirni, kraći, duži,širi, uži, trebate više njih isprobati da biste videli koji Vama najviše odgovara)
7. Nanesite prvi sloj Color Booster 3u1 gela pokušavajući što više približiti zanoktice, ali pazite da ih ne dodirnete četkicom i polako vucite sa nokatne ploče na šablon do željene dužine (prvi sloj je tanak kako biste pričvrstili šablon uz nokat i napravili prvobitan oblik)
8. Sušite 1 minut u UV/LED lampi ili 2 minuta u klasičnoj UV lampi

9. nanesite vrlo tanak „klizni“ sloj 3u1 gela na celu nokatnu površinu, potom uzmite lopticu gela u boji na četkicu i smestite je na prvu trećinu prirodnog nokta razvlačeći ujednačeno na stranice. Pravilno formiranje C luka je vrlo važno jer u suprotnom dobijate ili vrlo debeo nokat, kako bi bio trajan, ili će se oni stalno lomiti. Ukoliko ste odradili savršen C luk, tada su stresne tačke ojačane, a nokti su statički jaki i na pogled predivni, imaju tankoću i efekat prirodnog nokta.
10. Sušite 1 minut u UV/LED lampi ili 2 minuta u klasičnoj UV lampi 
11. nakon vađenja ruku iz lampe na noktima ostaje lepljikavi sloj, koji treba ukloniti fiksatorom, u suprotnom će se prilikom turpijanja taj sloj zadržavati u turpiji i upropastiće je. Stavite vrlo malo fiksatora na tufer i prebrišite nokatnu površinu
12. turpijom granulacije 100/180 oblikujte nokat. Usavršite oblik, kao i celu površinu, bufferom doterajte neravnine. Temeljno otprašite četkicom za otprašivanje, oblik je već gotov, ostaje samo da nanesete gel u boji ili smile liniju.

Porudžbine ispod 1000,-rsd. šaljemo nakon uplate. Hvala na razumevanju!

 

Oceni proizvod
Preporučeni proizvodi
NAIL PREP
NAIL PREP
Dehidrator sprej - 80ml
SOFT WHITE
SOFT WHITE
Mlečno beli - 30g
NATURAL SKIN
NATURAL SKIN
Prirodna boja kože (svetlija nijansa) - 30g
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".