062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD
Premium Gelovi u boji - i za crtanje

BRIGHT CORAL - P94 - Drečavo koralno crvena nijansa

« Nazad na Premium Gelovi u boji - i za crtanje
BRIGHT CORAL - P94 - Drečavo koralno crvena nijansa
Prosečna ocena Oceni proizvod
500, RSD
PAKOVANJE: 4,5g
GUSTINA:
VREME SUŠENJA: UV/LED: 60sec. UV: 2 minuta

Svojim posebnim osobinama i prednostima serija FAST&SMART ONE STEP TECHNOLOGY otvara novu dimenziju u upotrebi gelova u boji. Zahvaljujući extremno visokoj pigmentaciji svaka površina će biti pokrivena nanošenjem samo jednog sloja ovog gela. Može da se koristi za bojenje cele nokatne ploče, peskiranje, ukrašavanje One Stroke tehnikom. Njegove specijalne komponente obezbeđuju sušenje i visok sjaj bez fiksiranja nakon samo 2 minuta u UV lampi.


  Fast&Smart One Step Technology Vam garantuje brži i jednostavniji rad sa upotrebom manje materijala sa vrhunskim efektima.
  
 Pokriva u jednom sloju
  
 Ne mora da se briše nakom sušenja (nema lepljikavog sloja)
  
 Extra visok sjaj (nije potrebno nanošenje završnog sjaja)
  
 Može se koristiti za bojenje cele nokatne ploču ili za ukrašavanje

Pažnja, ovaj opis nije edukacija, već samo kratko uputstvo kako se materijal koristi! Svaki edukator ima svoj princip rada i naš opis može da odstupa od načina na koji ste Vi naučili da radite. Ako želite profesionalno da radite manikir, obratite se stručnom licu za edukaciju.

1.  Dezinfikujte alate, ruke i nokte
2.  Pripremite nokatnu ploču ( pogurajte zanoktice, matirajte noktanu ploču ali ne previše, posebno obratite pažnju na rubove, krajeve i ćoškove, otprašite četkicom za prašinu). 
Dobra priprema nokatne ploče je veoma bitna jer od toga velikim delom zavisi kako će se materijal vezati za nokat i samim tim koliko dugo će ostatiti na noktu. 
3.  Odmastite nokatnu ploču
4. 
Nanesite bazni gel ili Bonder (bezkiselinski primer) zbog boljeg prijanjanja i osušite po uputstvu
5. 
Nanesite jedan sloj gradivnog gela ili 3u1 gela pokušavajući što više približiti zanoktice, ali pazite da ih ne dodirnete četkicom
6. Osušite po upudstvu gela
7. Nanesite gel u boji u veoma tankom sloju (ako se nanese u debelom sloju neće se osušiti u potpunosti i vremenom može da se oguli)

8. Sušite u UV lampi 2 minuta

Porudžbine ispod 1000,-rsd. šaljemo nakon uplate. Hvala na razumevanju!

 

Oceni proizvod
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".