062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD
Akrilgel (poligel) sistem

AKRILGEL ČETKICA 2 - Deblja četkica za obradu akrilgela

« Nazad na Akrilgel (poligel) sistem
AKRILGEL ČETKICA 2 - Deblja četkica za obradu akrilgela
Prosečna ocena Oceni proizvod
1.290, RSD
DUŽINA SA POKLOPCEM: 15.5cm
DUŽINA BEZ POKLOPCA: 14,3cm
DIMENZIJE DLAČICA: Dužina 16mm, Širina 7mm

Sa jedne strane nalazi se četkica koja se izrađuje od prirodne Kolinsky dlake, a sa druge strane je spatula kojom lako možete izvaditi potrebnu količinu materijala iz bočice. 
Upotreba ove četkice uprošćava posao, skraćuje vreme jer ne morate stalno menjati alat za uzimanje materijala i za formiranje. 
Kolinsky vlasi su idealne za akrilgel tehniku jer imaju potrebnu čvrstinu kako se ne bi savijale prilikom formiranja, a s druge strane su dovoljno nežne i ne ostavljaju duboke otiske u materijalu. 

NAPOMENA: Pre prvog korišćenja četkicu obavezno treba pripremiti. 
Ukoliko izostavite taj korak, skraćujete vek trajanja četkice kao i sam kvalitet. 
Priprema: Pažljivo izlomite lepak koji se nalazi u vlasima četkice, noktom blago otprašujte četkice sve dok u potpunosti ne izađe iz nje prah od lepka (nemojte štedeti vreme na tome, oko 5-8 minuta će biti potrebno), zatim zamočite četkicu u Master Liquid, obrišite višak na ubrusu i četkica je spremna za upotrebu. 
Prilikom korišćenja, uvek povedite računa da četkicu dobro očistite kako ne bi ostala ni najmanja trunka materijala u njoj nakon korišćenja.

 Primljene porudžbine do 13 časova (od ponedeljka do petka) šaljemo istog dana i dostava na željenu adresu je sutradan. Narudžbine koje su pristigle posle 13 časova, subotom, nedeljom ili praznicima biće poslate sledećeg  prvog radnog dana. 

 

Porudžbine ispod 1000,-rsd. šaljemo nakon uplate. Hvala na razumevanju!

Oceni proizvod
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".