062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD

3u1 gelovi

 Monofazni (3u1) UV gel idealan je za izlivanje, nadogradnju kao i za ojačavanje prirodnih noktiju. Odlično prijanja na prirodne nokte i obezbeđuje postojanost i dugotrajne nokte. Nakon sušenja gel ostaje 100% kristalno proziran sa visokim sjajem (te odličan i kao završni sloj), ne žuti, u potpunosti je antialergijski i ne sadrži kiselinu. Samoravnajuća osobina omogućava izuzetno lako i precizno nanošenje, ne zahteva puno turpijanja (samim tim možete ubrzati korekciju) i veoma su fleksibilni nakon sušenja.  Zbog izuzetnog svojstva puno olakšan i ubrza rad, jednako je pogodan kako za početnike tako i za profesionalce.

   UPOTREBA: Pipremite nokatnu ploču (dezinfikujte alata, ruke, prste i nokte, pogurajte zanoktice, blago matirajte noktanu ploču turpijom i otprašite četkicom), odmastite nokat primerom ili bonderom (bezkiselinski primer) i nanesite Monofazni (3u1) gel u onoliko slojeva koliko procenite da je potrebno. Između nanosa više slojeva gela nije potrebno odmastiti fiksirom ili akoholom tek kad završite modeliranje i želite formirati oblik turpijom. Vreme sušenja u UV lampi (od 36W) 2 minuta. Kao završno sloj koristite ponovo Monofazni (3u1) gel.

MONOPHASE 15g
MONOPHASE 15g
Proziran - srendje gustine
MONOPHASE 30g
MONOPHASE 30g
Proziran - Srednje gustine
MONOPHASE 50g
MONOPHASE 50g
Proziran - Srednje gustine
MONOPHASE THICK 15g
MONOPHASE THICK 15g
Proziran - Gust
COLOR BOOSTER
COLOR BOOSTER
Pojačava intenzitet boja - 15g
COLOR BOOSTER
COLOR BOOSTER
Pojačava intenzitet boja - 30g
COLOR BOOSTER
COLOR BOOSTER
Pojačava intenzitet boja - 50g
COLOR BOOSTER THICK
COLOR BOOSTER THICK
Gušći gel, pojačava intenzitet boja - 15g
FAST&SMART CLEAR THICK
FAST&SMART CLEAR THICK
Gust 3u1 UV gel - 15g
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".