062 898 45 48
Korpa je prazna!
Ukupno 0 RSD
① PRIPREMA - tečnosti i bazni gelovi

① PRIPREMA - tečnosti i bazni gelovi

   

Važnost pravilne pripreme je nešto što uporno ponavljamo.
Nepravilnom pripremom možemo da dovedemo do niza problema, kako sebi, tako i mušteriji. Navešćemo vam samo neke od njih:
- ukoliko se nokti često odvaljuju, često treba turpijati prirodne nokte, što nakon određenog vremena za rezultat ima bolno tanke nokte i zbog toga više ni gel neće dobro prianjati
- pri ulasku vazduha pod nokat, ukoliko se ne popravi u kratkom roku, nakuplja se prljavština između prirodnog nokta i gela koja u boljem slučaju rezultira samo nokatnim algama, a u gorem slučaju može biti ozbiljna gljivična infekcija
- dovodi do gubljenja mušterija, jer niko nije raspoložen da na svakih 10 – 15 dana trči kod manikira, jer svaka mušterija očekuje da joj nokti traju bar mesec dana bez ulaska vazduga pod njih

Tok pravilne pripreme:
- Sterilisanje ruku mušterije, svojih ruku, kao i alata
- Temeljno potiskivanje i uklanjanje zanoktica
- Temeljno matiranje prirodne nokatne ploče turpijom granulacije 180
- Nanošenje nail prep tečnost u obliku laka ili spreja, čime dehidrirate nokatnu ploču, balansirate njihovu pH vrednost i sprečavate pojavu gljivica. Važno je sačekati da se potpuno osuši, a to ćete videti potpunim izbeljivanjem nokatne ploče nakon otprilike 30 sekundi. Ukoliko to ne sačekate, i to može indukovati odvaljivanje gela od nokatne ploče.
- Pažljivo nanosite kiselinski primer ne dodirujući zanoktice (dodirivanjem kože zanoktica može doći do ozbiljnih povreda i izaziva jako štipanje). Ima onih koji zaobiđu nanošenje kiselinskog primera, u tom slučaju mogu slobodno da koriste bezkiselinski (koji pokriva dve funkcije, odmašćuje i funkcioniše kao dvostrani lepak između gela i nokatne ploče), međutim kod problematičnih i jako vlažnih noktiju obavezan je kiselinski primer. Potrebno je sačekati njegovo potpuno sušenje što traje oko 30 sekundi, gde kod korišćenja kiselinskog prajmera nokatna ploča pobeli, a kod bezkiselinskog ne.
- Ukoliko koristite kiselinski primer, sledeći korak je nanošenje tečnosti koja potpomaže prianjanje a to je Bonder. Nanosimo ga u sasvim maloj količini, nema potrebe preterivati, jer ukoliko nanesete previše, to ne znači da će prianjanje biti jače, čak šta više, može uzrokovati odvaljivanje gela.
- Kao poslednji korak, “betoniranje” noktiju kako bismo bili u potpunosti sigurni da nokti neće ni mrdnuti nanošenje baznog gela koji se polimerizuje pod uv lampom. Vreme polimerizacije je 1 minut.

NAIL PREP - dehidrator 15ml
NAIL PREP - dehidrator 15ml
1. korak
NAIL PREP - dehidrator 80ml
NAIL PREP - dehidrator 80ml
1. korak
PRIMER - sa kiselinom
PRIMER - sa kiselinom
2. korak
PRIMER OLOVKA - sa kiselinom
PRIMER OLOVKA - sa kiselinom
2. korak
BONDER
BONDER
3. korak
2u1 PRIMER - bez kiseline
2u1 PRIMER - bez kiseline
2. i 3. korak
KERATIN BASE GEL
KERATIN BASE GEL
4. korak
MASTER BASE - EXTREME
MASTER BASE - EXTREME
4. korak
MASTER BASE - ACIDIC
MASTER BASE - ACIDIC
4. korak
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".